Summer Well 2015. Kasabian, Foals şi The Maccabees completează lineup-ul festivalului de pe Domeniul Ştirbey

0
33

Kasabian
Kasabian

Formaţiile britanice Kasabian, Foals şi The Maccabees se numără printre trupele care vor participa la ediţia Summer Well din acest an, care va avea loc pe 8 şi 9 august, pe Domeniul Ştirbey, notează Mediafax.
Din line up-ul festivalului mai fac parte trupele de La Roux, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves şi Dan Croll, potrivit site-ului summerwell.ro, citat de Mediafax.
Kasabian este o trupă de rock alternativ, înfiinţată în oraşul Leicester, în anul 1997. Compusă din Tom Meighan (voce), Chris Edwards (bass), Sergio Pizzorno (chitară, voce) şi Ian Matthews (toboşar), trupa şi-a luat numele de la Linda Kasabian, care făcea parte din anturajul lui Charles Manson. „Pur şi simplu ni s-a părut un cuvânt uşor de pronunţat şi de reţinut. Ne-a luat aproximativ un minut să cădem de acord asupra lui“, spun membrii formaţiei britanice.  Trupa a lansat cinci albume de studio – „Kasabian“ (2004), „Empire“ (2006), „West Ryder Pauper Lunatic Asylum“ (2009), „Velociraptor!“ (2011) şi „48:13“ (2014).

 
The Maccabees este o formaţie indie rock din Londra. Primul album al trupei, „Colour It In“ a fost lansat în 2007 şi a fost urmat de „Wall of Arms“, în 2009. Cel mai recent material discografic al trupei, „Given to the Wild“, a fost lansat pe 9 ianuarie 2012.

 
Foals este o trupă indie rock din Oxford, Marea Britanie. Albumul de debut, intitulat „Antidotes“, a fost lansat în anul 2008, urmat de „Total Life Forever“, în 2010. Al treilea ei album poartă numele de „Holy Fire“ şi a fost lansat pe 11 februarie 2013.

 
Abonamentele pentru ediţia din acest an a festivalului Summer Well se găsesc online, pe easytickets.ro, şi în magazinele Orange, prin Eventim. Între 20 aprilie şi 20 mai, preţul unui abonament este de 199 de lei, între 21 mai şi 8 iulie, de 239 de lei şi, între 9 iulie şi 9 august, preţul unui abonament va fi de 279 de lei. De asemenea, acestor preţuri li se adaugă taxele companiilor de ticketing, mai scrie Mediafax.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here