Șoc și groază la România TV: jurnaliștii au aflat că Mirabela Dauer și Dan Spătaru au cântat în duet

0
244

Mirabela Dauer si Dan Spataru Romania TVArticol de Iulia Radu
Printre știri apocaliptice (deh, se strică vremea și ăștia sunt sensibili rău), imagini cu bătăi de la o nuntă obscură, accidente de circulație, o filmare cu câțiva interpreți de muzică populară care cântă ceva cu iz patriotic și teleshopping, „jurnaliștii” de la România TV ne servesc un duet de excepție: „Mirabela Dauer și Dan Spătaru interpretează o melodie îndrăgită de toți românii”, zice prezentatoare blondă-blondă (citatul este aproximativ). Mi s-a ridicat părul în cap. Știți că ăștia dau imagini de arhivă doar când e vorba despre o veste  rea. M-am gândit la Mirabela și am împietrit. Natura mea optimistă a intervenit la timp, însă, și m-a salvat din ghearele infarctului. „Sau… poate a înviat Dan Spătaru”, mi-am zis eu în gând.
Ei bine, nu! Niciuna dintre variantele care mi-au trecut mie prin cap nu era valabilă. De fapt, „jurnaliștii” România TV au aflat azi (18 martie 2018) că la un moment dat (asta încă nu au stabilit clar) Mirabela a cântat în duet cu Dan și s-au gândit să dea repede știrea ca să nu le-o fure altcineva (știți că ei au „boala” exclusivităților). „Mirabela Dauer și Dan Spătaru cântă în duet o piesă îndrăgită de români”, acest comentariu profund a fost subliniat pe burtieră cu mesajul „DUET DE EXCEPȚIE CU ARTIȘTI ROMÂNI” și, pentru că sunt adevărați profesioniști au difuzat un fragment din piesă, fără să menționeze sursa, fără să spună din ce an sunt imaginile și fără să spună titlul piesei, evident. Între timp, au redifuzat știrea (că… poate n-am înțeles din prima).
Aceasta este presa din 2018. Să ne trăiască? Mai bine, nu…
Pentru o bună informare, cântecul „Nu stiam ca ma iubesti” a fost compus de V.V. Vasilache pe textul scris de A.Grigoriu și R.Iorgulescu. Piesa este din 1984. Au trecut doar 34 de ani de atunci. Parcă a fost ieri sau azi-dimineață. 🙂

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here