Ucenicul Vrăjitor, un spectacol de Radu Gheorghe – 3 aprilie 2022

0
143

Ucenicul Vrăjitor, un spectacol de Radu Gheorghe – 3 aprilie 2022Începând cu 3 aprilie 2022, Teatrul Național București vă invită la Sala „Ion Caramitru” pentru a viziona Ucenicul Vrăjitor, spectacol de  divertisment muzical și teatral, cu actorul Radu Gheorghe în postura de dirijor al Orchestrei Simfonice și al Corului Filarmonicii din Ploiești. Coordonator muzical – Tiberiu Dragoș Oprea. Spectacolul face parte din Programul tnb.edu – Educație prin teatru.

Un spectacol care îmbină muzica clasică și umorul sub bagheta magică a lui Radu Gheorghe, Ucenicul Vrăjitor este nu numai un  divertisment simfonic de bună calitate, ci și ocazia perfectă de a ne decupla de la realitățile pe care le trăim și de a ne lăsa vrăjiți cu iluzia unei lumi mai bune și mai frumoase.

Un succes încă din 1987, confirmat de cele peste 100 de reprezentații pe scena mare a Naționalului bucureștean, Ucenicul Vrăjitor a făcut încă cel puțin 100de reprezentații cu aproape toate filarmonicile din România.

“Radu Gheorghe a fost mândru și ursuz, și furios, și hâtru, și sincer, și demagog fardat, și plângăcios, și triumfal, răzbunător și bătut măr, seducător ca Valentino și tâmp ca nu știu cine, și înțelept și prost să dea în gropi, afon și Bernstein la un loc și pișicher, și ramolit pe brânci și emotiv ca Berlioz, stupid ca mine uneori și egoist și altruist, Fred Astaire și Karajan, Napoleon îndrăgostit și toate la un loc într-o sărbătoare a spiritului pe canavaua muzicii culte a compozitorilor noștri de memorie.” – Horațiu Mălăele

Puteți achiziționa bilete aici: https://www.mystage.ro/bilete/Ucenicul_vrajitor-3164?af=15/#/r=24258

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here