SPORT DUMINICAL 18.10

0
17

sport la tvCONTRARIILE SE RESPING
Am văzut rugby de superclasă la C.M. Scoţia cu Australia, pe ploiae torenţială, cu răsturnări de scor, cu victoria finală a australienilor cu 35-34. Semifinalele se joacă fără europeni.
 
Am văzut secvenţe din Petrolul-Steaua. Un teren oribil, de parcă era din secolul trecut. Am văzut arbitraj cu multe greşeli (un 11 metri clar neacordat oaspeţilor, dar şi alte ciudăţenii), am văt o echipă determinată, Petrolul (ultimul loc) şi una copleşită de neputinţă de vreo 10 partide. Nu cred că şcolarizarea lui Rădoi va rezolva ceva la Steaua. Un antrenor normal, lucid, ar putea aşeza altfel echipa. Petrolul putea înscrie, la rândul ei, de câteva ori. Dacă patronul Stelei nu mai bagă bani, echipa va pluti în mocirlă, exact ca la Ploieşti. Se spune că vrea să mai scape de jucători, nu să aducă! Rezultatul final de 0-0 o face pe Astra să se distanţeze lejer în fruntea clasamentului. Bine a zis Vivi Răchită. „N-am văzut Steaua aşa slabă de 25 de ani!”
Am văzut-o pe Cristina Neagu jucând la echipa sa de club, campioană a Europei. O plăcere!
Din păcate la polo, campioana noastră, CSM Digi Oradea a fost eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor, după returul de la Budapesta cu vicecampioana Ungariei, OSC Budapesta! Mare păcat!
Handbaliştii de la Baia Mare au învins în competiţia europeană. Semn bun. E a doua victorie în Liga Campionilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here