Stare de alertă(ziua a-II-a): Cu bicicleta prin București (16.05.2020)

2
145

Pe 16 mai, am făcut o plimbare cu bicicleta prin București. Am început din Parcul Herăstrău (intrarea de la Arcul de Triumf), am trecut pe lângă Muzeul Satului (era închis, din păcate!), apoi pe la Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor, Piața Victoriei, strada Berzei. În ciuda faptului că la fiecare intrare în parc există reguli pe care ar fi bine să le respectăm, am văzut lume multă, neglijentă (fără mască, fără mănuși), grupuri mari de persoane… Culmea, am aflat astăzi că spre seară a fost o petrecere în Herăstrău!! Poliția tot pasivă a fost… Despre această petrecere, puteți citi mai multe pe site-ul HotNews.ro (click aici).

 

Mai jos puteți urmări plimbarea mea:

2 COMENTARII

  1. Nu , politia a fost , dar nu puteau da amenzi.Iar de Luni le ia autorizatiile la examinat si etc.Declaratii oficiale pe tema.In rest, fiind Romania, care era orizontul de asteptare in ceea ce priveste respectarea unor reguli……?Masaca , daca s-ar respecta distante si etc , in spatii deschise e o inutilitate.

    • Poliție nu înseamnă doar amenzi. Hai să fim serioși! Înainte de pandemie, existau paznici în parcuri care patrulau pe alei. Vineri am văzut o singură mașină a poliției locale (dar nu am văzut echipajul) în Parcul Cișmigiu, iar sâmbătă, în Herăstrău, am văzut doi paznici care stăteau la umbră la o măsuță. Eu nu am zis nimic de amenzi, dar e nevoie de oameni ai legii care să le atragă atenția, să nu îi lase să se strângă la o petrecere. Ce mă interesează că îi controlează pe cei care au servit mâncare?! Acolo s-au strâns zeci (poate sute) de oameni. Nu s-a respectat distanța… E de ajuns să fi fost unul bolnav. Și apoi ajungem toți, din nou, în izolare. De ce? Pentru că niște iresponsabili s-au gândit să tragă o petrecere?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here