STB-ul nu vrea în Europa

0
171

De la ce vine oare, STB?! Sabotarea Transportului Bucureștean.

De la Casa de Cultură a Studenților până la Universitate ne-am urcat în 3 troleibuze. Din primul am coborât înainte să plece din stație. Șoferul ne-a avertizat că după câțiva metri se oprește pentru o pauză de vreo 20 de minute. Am coborât și am așteptat un alt troleibuz. A venit un 66. Ne-am urcat. După 20 de metri s-a oprit în spatele celui din care coborâsem cu puțin timp înainte. Șoferul ne-a anunțat că el mai are de stat. Între timp, pe lângă noi au trecut alte două troleibuze. Am coborât. Șoferii nu s-au obosit să dea explicații. Ei aveau în program staționare. Ce contează că au călători? N-au simțit nevoia să pună niciun anunț. Ce dacă validam cardul?! Nu conta nimic!

Am ajuns la destinație cu al treilea troleibuz. Noroc că aveam abonament, iar Andrei are dreptul să călătorească fiind pensionar, alfel plăteam de trei ori pentru 4 stații….

P.S. Plecarea de la excelentul concert Equilateral a fost una glorioasă. Land Rover ca un tanc! Mulțumim, Cosmin Nicoară! Final perfect pentru o zi de marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here