Tabăra de chitară "Academia Rock Camp" (ediţia a-XIV-a) are loc la Bușteni (21 – 27 iulie)

0
141

Tabăra de chitară „Academia Rock Camp”, Ediţia a-XIV-a se organizează în perioada 21 – 27 iulie 2014 la Buşteni.
Se asigură cazarea ( 6 nopti ) într-o vilă cochetă, masa ( 3 mese/zi ), 2 şedinte de chitară / zi cu Adi Manolovici şi concert de final in Club Condor.
Vila (3 stele) a fost construită în 2006, are o arhitectură rustică-montană şi este dotată cu facilitaţi dintre cele mai moderne: mini bar, aparat de făcut cafea sau ceai, televizor cu telecomandă, televiziune prin cablu, uscator de păr, toalete cu cadă de baie, cabină de duş sau jacuzzi, acces internet WiFi gratuit în toate camerele.
Sport: ping-pong (in sala), biliard, badminton, fotbal, etc.
Excursie Cascada Urlatoare, foc de tabară, cartofi copţi, grătar, proiectie concerte pe ecran gigant, etc.
Concert de final in Condor Bar !

Înscrierile se fac până la data de 9 mai 2014 la tel. 0766-626656.
Numărul de locuri este limitat* !
Pret tabara: 1200 lei
*Academia de Rock isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Nu se primesc decat persoane serioase si motivate, iar actele anti-sociale sau golaniile nu sunt tolerate.
 
“Academia de Rock” este prima scoala de chitara rock din Romania si a luat fiinta in martie 2000 la initiativa lui Adi Manolovici, artist, chitarist si compozitor (www.manolovici.ro).
In cei peste 15 ani de existenta a scolii, Adi Manolovici a format peste 400 de chitaristi, multi dintre ei activand in trupe deja celebre precum Vita de Vie, El Negro, Zum, Firma, Amicii, R.U.S.T., X-Plod, Phenomen On, Idol, Magnum Opus, Stillborn, Secret Society, Addictive, 2 Zece, Syndikate, etc.
Programa scolara parcurge un registru stilistic divers (folk, country, blues, rock, metal, fusion, jazz) si fiecare elev isi poate alege stilul preferat pe care il doreste, atat la chitara acustica, electrica sau la chitara bas.
Cursurile se tin in Drumul Taberei (Valea Argesului), dureaza 90 min. si contin elemente de teorie muzicala, practica instrumentala, armonie si contrapunct fiind structurate pe durata unui an scolar.
Manualele, partiturile si cd-urile de studiu sunt asigurate pe intregul parcurs scolar, iar pentru ora de curs beneficiezi si de chitara !
Limita de varsta este pentru tineri intre 9 si 20 de ani.
Iti poti pune in practica cunostintele muzicale in cadrul concertelor si evenimentelor Live organizate de „Academia de Rock”, iar anual poti participa la taberele de instruire si socializare organizate la munte.
Inscrie-te online, chiar acum, folosind formularul de la:
http://www.academiaderock.ro/formular-de-inscriere-online
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here