TARJA, BEYOND THE BLACK ȘI WALKWAYS VIN LA FESTIVALUL ARTMANIA (28-29 iulie)

0
20

Tarja Artmania 28 iulie 2017Cea mai bună voce de metal simfonic din Europa și probabil una dintre cele mai bune cântărețe ale lumii, Tarja este următorul nume confirmat pe afișul Festivalului ARTmania, eveniment care va avea loc la Sibiu, în perioada 28-29 iulie.

  • Biletele pentru Festivalul ARTmania au fost puse în vânzare în rețelele eventim.ro, iabilet.ro și pe kompostor.ro. A fost epuizată prima tranșă de bilete promoționale. În perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 190 de lei.

Regina rock-ului simfonic…

…și-a sedus publicul cu o voce incredibilă, amplă și grandioasă, a strălucit într-un extraordinar duet cu Alice Cooper sau alături de legendarii Scorpions, a câștigat discuri de aur și platină pentru vânzări în țările nordice și în spațiul germanic și este considerată cea mai bună cântăreață crossover din Europa și una dintre cele mai bune cântărețe ale lumii.

  • TARJA – albumul „The Shadow Self”, lansat în august 2016, este o aventură introspectivă, o explorare a zonelor de umbră din interiorul unui suflet, acele colțuri care găzduiesc fantome și din care, spune Tarja, și-ar putea trage seva forța creatoare și inspirația artistică.
  • BEYOND THE BLACK – Pe primele locuri în topurile germane și austriece, sunt vârf de lance în muzica metal continentală
  • WALKWAYS – Cu un mix uluitor și unic de metale grele și părți emoționale de o delicatețe remarcabilă, alături de o varietate genială de stiluri și tipuri de voci, Walkways este, fără îndoială, trupa iconică a noului val de rock alternativ din Israel.

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here