Țepari sunt peste tot

0
42
misfits aUrmatorul text este scris, publicat si aprobat de Rockstadt Extreme Fest (reprezentat de Asociatia Culturala REF – Romania), Loud Events (Bulgaria), Associazione arte & arte (Italia), A La Carga Producciones S.L. (Spania) si Cieszanow Rock Festival Polonia, reprezentat de Centrum Kultury i Sportu w Cieszanowie.
Catre public si presa internationala, dorim sa aducem la cunostinta o situatie dificila si fara precedent, cu privire la formatia MISFITS si agentul acestora, Chuck Bernal, reprezentant Arstis Wordwide (www.artists-worldwide.com), avand sediul in orasul Los Angeles.
Dupa cum unii din voi au la cunostinta, MISFITS aveau programate o serie de concerte in Europa, parte a unui turneu european programat in luna August in Romania, Bulgaria, Italia, Polonia, Ucraina si Spania. O parte din aceste showuri au fost antamate inca din 2015.
In seara de 11 mai, organizatorii au fost anuntati ca aceste concerte europene au fost anulate din pricina unei urgente de familie. Coincidenta sau nu, urmatoarea zi a adus anuntul reuniunii MISFITS in formula originala, alaturi de DANZIG, 2 concerte programate in luna Septembrie pe continentul american. Totusi – spre exemplu – Rockstadt Extreme Fest a luat la cunostinta aceasta veste din mediul online si nu a primit niciodata un mail in care a fost anuntat de anularea acestui concert.
Procedura standard in cazul in care un concert este anulat din pricina trupei presupune ca agentia responsabila va returna banii primiti drept avans pentru eveniment. Acesta nu a fost cazul, desi domnul Bernal a asigurat in scris si prin telefon ca fiecare organizator va primi banii inapoi.Timp de peste 2 luni fiecare organizator a incercat sa recupereze acesti bani, sume importante de bani transferate drept avansuri pentru concerte. Ce am primit au fost intarzieri peste intarzieri, termene si promisiuni nerespectate, absolut nicio explicatie pentru amanarea returnarii banilor sau o motivatie palpabila in acest sens. Cu toti avem documente doveditoare in acest sens si conversatii via e-mail. Iar agentia cu pricina are datele noastre bancare inca din momentul in care aceste avansuri au fost emise. Totusi, numeroase amanari au fost obtinute cu motivatia lipsei acestor informatii.
Mai tarziu am aflat ca fiecare organizator este in exact aceeasi situatie si a primit exact aceeasi explicatie. Sau, mai bine spus, nicio explicatie. Astfel, am inceput sa lucram impreuna pentru a ajunge la o solutie diplomatica, numeroase telefoane au fost date zilnic, la fel si sute de mailuri.
Nu stim daca formatia are la cunostinta aceasta situatie, noi am incercat sa contactam orice sursa publica gasita disponibila, insa fara succes.
Pana in acest moment, domnul Bernal si asociatii sai au evitat procesul returnarii banilor si chiar au trimis documente false ce ar fi trebuit sa ateste returnarea banilor. O inspectie legala a aratat insa ca acest document nu are absolut nicio valoare, mai mult, este un document ilegal. Sa fim sinceri, un astfel de document a fost emis doar in urma numeroaselor telefoane si mailuri, explicand ca daca situatia nu va fi rezolvata, singura si ultima solutie diplomatica va fi sa publicam toata aceasta poveste.
Prin acest comunicat, intentia organizatorilor este de a raspandi informatia la nivel international si a obtine o reactie clara si oficiala din partea formatiei MISFITS sau a managementului pentru a clarifica aceasta poveste, asta daca au la cunostinta actiunile domnului Chuck Bernal si a colegilor din Artists Worldwide.In primul rand suntem fani ai muzicii si facem acest lucru din pasiune si pentru beneficiul muzicii si a artistilor. Ne consideram oameni profesionisti si diplomati. Insa aceasta situatie a mers mult prea departe si am ajuns in punctul in care nu mai putem tolera astfel de actiuni.
Daca exista persoane din media sau din interiorul formatiei ce doresc sa ne contacteze, informatiile noastre sunt disponibile mai jos.
Va multumim pentru atentie si interes!
Rockstadt Extreme Fest: booking@rockstadtextremefest.ro
Loud events: vixx@liveandloud.net
Associazione arte & arte: fra@hhbooking.it
A La Carga Producciones S.L.: info@alacargaproducciones.com
Cieszanow Rock Festival: artur.tylmanowski@gmail.com
Găsiți aici comunicatul și în limba engleză și în limba română:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here