The Groovy Bastards a lansat videoclipul piesei „Funky Prog”

0
38

The Groovy BastardsThe Groovy Bastards lansează videoclipul noului single „Funky Prog”, după ce săptămâna trecută au primit premiul „Revelația Anului” în cadrul “Galei Premiilor de Jazz” ale “Fundației Muzza” şi au cântat în deschiderea  concertulului lui Marco Mendoza de la Bucureşti, ambele evenimente având loc la “Hard Rock Café”.
„Ideea piesei este una simplă: Noi suntem The Groovy Bastards! Credem ca asta spune tot. Am încercat să aducem piesei un “vibe” bun şi să exprimăm sentimentul pe care muzica ni-l oferă. Suntem relaxați şi ne bucurăm de fiecare moment pe care îl avem atunci când compunem, scriem versuri şi interpretăm ceea ce obţinem din tot acest proces. Nu încercăm să părem altceva decât ceea ce suntem. Vrem să fim noi, nişte oameni prinşi în nebunia creației şi a frumosului.” (Ioana Vişinescu)
The Groovy Bastards este o trupă formată din studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, trupă care abordează un gen jazz fusion.
The Groovy Bastards, deşi există doar din decembrie 2015, deja au urcat pe scenele festivalurilor de jazz de renume din ţară şi din străinătate : Premiul publicului câştigat la ediţia 2016 a „Festivalului de Jazz” de la Sibiu,   participare  la „Festivalul de Jazz” de la Tărgu Mureş din 2016 şi recitaluri  la „Ruse Jazz Fest” din Bulgaria şi la “Jazz Rock Festival” din Câmpina .
În acest an, 2017 au cântat ca invitaţi ai trupei Bosquito la Arenele Romane şi la Revelionul Artiştilor de la Berăria H, evenimente unde au susţnut recitaluri.
Prin prezenţa lor pe diversele scene au reuşit să câştige simpatia publicului , dar şi a criticilor de specialitate.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here