The Humans la Psihologul Muzical (ediția 808 – 24.03.2018)

0
85

Un alt debut în emisiune. Grup nou, grup aflat în plin cantonament în vederea finalei Eurovision 2018 de la Lisabona. The Humans au venit în componența Cristina Caramarcu (solistă, uneori textier, comunicator principal, absolventă de psihologie, a mai fost în studio când era eleva Danei Dorian), Alexandru Matei (absolvent al Academiei de Muzică din București, a colaborat cu mulți artiști valoroși, a făcut parte din Jukebox și Supermarket, este unul dintre autorii cântecului Goodbye, alături Alin Neagoe și Cristina), Alin Neagoe este și el absolvent de școală de muzică, apoi de Academie, a fondat cu Vlad CrețuSupermarket. Și Alin a fost la Jukebox timp de 9 ani. Mai toți au cântat în emisiunea ZaZaSing unde au fost nevoiți să învețe sute de piese în scurt timp.
Alex Cismaru (chitarist de mare talent) a mai fost la noi cu alte proiecte, cu multă experiență, deși e cel mai tânăr. Veteranul grupului este Adrian Tetrade, baterist venit de la Cluj, are o listă impresionantă de colaborări (Sarmalele Reci, Compact Cluj, Paula Seling, Jukebox în grupurile de acompaniament ale unor emisiuni tv de succes ca Vocea României, Dansez pentru tine ș.a.). Adrian Tănase este cea de-a doua voce a grupului, care va merge la Lisabona, dar nu va fi pe scenă, pentru că acolo va urca Corina Matei, soția lui Alexandru, cu violoncelul. Este singura care n-a fost cu noi în studio. Invitații au cântat, au glumit, au povestit. Au răspuns la provocările ascultătorilor (cântece din repertoriul Laurei Stoica, AC/DC, Bonnie Tyler), au propus Deep Purple, Gino Vanelli, Allen Stone, Joe Bonamassa cu Beth Hart, Morcheeba ș.a.
Agenda pop-rock vă oferă cântece cu Margareta Pâslaru, Can, Supertramp, Daniela Cojocaru, Bee Gees, Ana Pătan (premieră), The Chiffons, Myles Kennedy, Lilly Drumeva, Richie Kotzen ș.a.m.d.
Topul Sentimetal cu grupuri vocale de fete (prima parte) a trezit amintiri: 1. Baccara- Yes Sir, I Can Boogie, 2. A La Carte- Doctor Doctor, Help Me Please, 3. Luv-Trojan Horse și Maywood- Friday Night.
Audio:


Selecția mesajelor (peste 3.100 de reacții online):
Ana Bun revenit la noi în casă!
Edi, Windsor, Ontario Salut Psihologul muzical!
Lucian Bun venit! Le doresc succes la Eurovision! Aş vrea să îi întreb în ce gen muzical se înscrie muzica lor?
Dana, Roma Ce părere aveţi despre piesa Italiei?
Ramona În momentul în care aţi decis să participaţi la preselecţia naţională, aţi gândit şi un show, partea vizuală a piesei?
Robby, Reşiţa O provocare pentru Cristina: ne cânţi ceva din repertoriul lui Bonnie Tyler?
Patricia, Sao Paolo Care este primul album pe care l-au cumpărat invitaţii?
KissArmy Fredonezi puţin AC/DC? J Te roooog! Un pic de tot!
Cristina, metalfan Wow! Sunt absolut convinsă că îţi iese bine de tot orice din repertoriul AC/DC. Cred că te-ai descurca de 100 de ori mai bine decât Axl Rose. Ar trebui să îi trimiţi o înregistrare lui Angus Young!
Laurenţiu Felicitări! Aţi cântat super AC/DC!
Adryan, Sydney Trebuie să îi trimit lui Angus înregistrarea! O fac după Eurovision pentru că ăsta sigur te ia în trupă!
DarkAngel Cristina… caută orice altă Direcţie, numai 5 nu!
Emil Felicitări pentru emisiune!
Maria, Spania M-au convins invitaţii! Îi votez! Mai ales că solista o îndrăgeşte pe Bonnie Tyler.
Traian Foarte frumoasă piesa cu Lily Drumeva!
DeeDee Adoooor trupa Paraziţii!
Cornelia Sună bine piesa Anei Pătan!
Boogie Bună piesa Anei Pătan!
Simona, metalfan Puteam să jur că Maywood va fi pe primul loc!
Corina Având în vedere că dvs faceţi radio de atâta vreme, mi-ar plăcea să ştiu dacă în anii 90 trupa Oasis era cerută la radio? Era populară la noi? Credeţi că dacă Liam sau Noel ar veni la Bucureşti ar umple o sală? N-aţi vrea să faceţi şi un top cu această trupă?
Harry Mi-a făcut plăcere să vă ascult! Vă mulţumesc pentru muzică!
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here