Vitas era cat pe ce sa devina fotbalist

0
78

VitasVitas, supranumit si ”Vocea de diamant” care poate acoperi cinci octave si cel despre care s-a spus ca poate vindeca doar prin muzica sa, era cat pe ce sa devina fotbalist. Cantaretul care se va intalni cu fanii din Romania la concertul din 7 aprilie, de la Sala Palatului, a marturisit intr-un interviu acordat unui post rusesc de televiziune ca, la indemnul tatalui sau, s-a apucat de fotbal.

Era un fotbalist destul de bun”, isi aminteste Vladimir, tatal lui Vitas. Artistul care acum are milioane de fani in lumea intreaga, a fost, pentru o scurta perioada, mijlocas la Chornomorets Odessa si tot tatal sau a fost cel care l-a facut ”sa-si puna ghetele in cui”. Urmarind evolutia fiului sau pe teren, Vladimir i-a spus lui Vitas dupa meci: “Baiete, tu nu esti fotbalist. Mai bine continui cu muzica!” “De atunci am apucat pe aceasta cale si nu m-am mai intors niciodata din drum!”, a comentat Vitas pentru postul rusesc de televiziune.

Acesta a dezvaluit si o intamplare amuzanta referitoare la modul in care a descoperit notele pentru celebrul refren din ”Opera 2”: ”Era cam trei noaptea”, isi aminteste Vitas, “iar eu experimentam mai multe note pentru Opera 2. Am descoperit nota aceea foarte inalta, eram foarte multumit si am exersat-o de mai multe ori. La un moment dat, tata, care dormea in camera de alaturi, a navalit peste mine si mi-a spus: Baiete, daca nu te opresti din cantat, chem militia!”.

Muzica tatalui sau nu a avut insa acelasi efect si asupra fiicei lui Vitas, invitata in platoul emisiunii. Aceasta a adormit imediat ce Vitas a inceput sa cante. “Muzica mea are adesea acest efect asupra copiilor. Se linistesc si adorm dupa cateva minute”, a mai spus Vocea de diamant.

Vitas 7 aprilie 2016

Concertul din 7 aprilie, de la Sala Palatului, “History of My Love. 15 Years with You”, face parte dintr-un turneu international prin care Vitas celebreaza povestea de dragoste dintre public si muzica sa. Cele mai reprezentative hituri ale cantaretului si cele care i-au adus popularitatea in intreaga lume vor putea fi ascultate in show-ul de la Bucuresti.

Biletele pot fi achizitionate de pe Vreau Bilet, http://vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here