TOTO CONDAMNĂ IPOCRIZIA RELIGIOASĂ ÎN PIESA „HOLY WAR” – VIDEO

0
49

Steve Lukather și Joseph Williams
Steve Lukather și Joseph Williams

Formația Toto a lansat „Holy War”, al doilea single care promovează viitorul album, Toto XIV, ce va apărea pe piață pe 23 martie la casa de discuri Frontiers. primul single lansat a fost „Orphan”.
 
Despre „Holy War”, solistul trupei, Joseph Williams, a declarat: „Din punctul meu de vedere, suntem bombardați în fiecare zi de informații care au menirea să ne sperie și să ne țină astfel sub control. Iar versurile piesei vorbesc despre acest lucru. E un mod sarcastic de a spune: Ok, ne-ați prins. Suntem înspăimântați. Asta este ideea din primele versuri, iar la refren încercam să găsesc ceva care să se potrivească cu linia melodică a lui Steve, iar Holy War a fost prima idee care mi-a venit în minte și a fost perfectă”.
 
TOTO 27 iunieChitaristul Steve Lukather a adăugat: „Versurile piesei aduc în discuție modul în care unii folosesc drept scuză numele lui Dumnezeu pentru a ucide. Dar acești oameni pierd din vedere un lucru esențial. Prima poruncă divină este SĂ NU UCIZI. Nu există niciun semn care face trimitere la o notă de subsol unde să scrie: „exceptând anumite circumstanțe”. Porunca este cât se poate de clară: să nu ucizi. Atât. Când îi aud spunând că „Dumnezeul meu e mai bun decât al tău”, am impresia că m-am întors în timp”.
 
Vă reamintim că formația Toto va susține un concert la Sala Palatului din București pe 27 iunie la Sala Palatului (ora 20.00).
Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment iar biletele costă: 121,50; 171, 225, 315 și 450 (VIP).
 
 
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here