TRIST PERSONAJ, NEPLĂCUTĂ EMISIUNE…

0
50

 
CONSEMNATE PE 4 FEBRUARIE
E PRIMĂVARĂ ?
*Aşa de repede? Mergi pe stradă, te uiţi în jos ca să ocoleşti bălţi, rişti să-ţi cadă în cap un ţurţure, o bucată de ghiaţă…Acum înţeleg la ce se refereau băieţii lui Ponta, când se lăudau cu reuşita deszăpezirii: ştiau că vine topirea cea mare! E o vreme splendidă, asta-i clar!
Bunea Stancu rămâne un nesimţit, demn urmaş ai şefilor PCR de altă dată. Mă bucur că şi Gabriela Firea l-a taxat, deşi e colegă de partid. Brăila are de suferit cu un astfel de şef la C.J., dar omul e fost ales şi asta e arma lui! De ce oare au scos „insulta” din noile coduri, de ce nu poţi sancţiona un funcţionar public care înjură, jigneşte?
* Creşte numărul candidaţilor la şefia F.R.F. de la o zi la alta. Al 5-lea înscris este Octavian Popescu (75 de ani)! Cred că  alegerile sunt  tratate ca un fel de joc de societate.
Facebook a împlinit 10 ani! În ultimul trimestru al anului 2013 a avut 2,5 miliarde de dolari din publicitate. Este cea mai mare reţea de socializare, iar Mark Zuckerberg unul dintre cei mai bogaţi tineri din lume! La mulţi ani!:)
4.02..ORE DE SEARĂ
TRIST PERSONAJ, NEPLĂCUTĂ EMISIUNE…
*Robert Turcescu a demascat încă un plagiator în guvern. Bravo lui. Dar să vorbeşti minute atât de lungi despre asta, singur, dar cu asistenţă în studio, e prea mult! Teribil de plicticos. După care am auzit iar cum se spulberă orice speranţă de dreaptă unită! De ce?
Pentru că Traian Ungureanu este din nou la B1TV şi vorbeşte ca ultimul jeg despre foşti colegi de partid. În continuare nu-l înţeleg pe acest om care scria bine, care părea un intelectual rasat, nu un politruc irascibil, mereu pus pe harţă. Că nu e charismatic, nu e vina lui, dar restul… Îmbătrânim diferit, asta e clar. Dar nu toţi ne băgăm în politică, dacă n-avem datele personale necesare. E ultima oară când mă refer la acest tip, care brusc a devenit un mare şi stupid fan Blaga, dar de fapt TRU e un duşman periculos al eventualei opoziţii, asta-i clar!
*RUDEL OBREJA a fost reţinut la DNA pentru o vreme, dar se pare că e ceva mai serios.
Liviu Vârciu a fost fentat de o farsă a celor de la Wowbiz…prin intermediul aceleiaşi Mariana Roşca, cea care rezolva cazuri de fotbalişti, arabi şi ce ştiu eu pe mai cine! Rolul jucat de blondă i s-a potrivit perfect. Săracul Vârciu a suportat tot chinul (femeia sorbea cu zgomot, râgâia, se scobea în nas, etc)…Boala farselor durează şi e bună când n-ai idei de emisiune!
* La Capatos e mult mai rău, nişte personaje infecte, despre care habar n-am cine-s, ciripesc de zor…I-am recunoscut doar pe Lombroso, pe asistentul lui, unul supratatuat şi pe celebrul reporter frenetic, Horaţiu. Emisiune de locul 1! Clar!
Banciu e revoltat, pe drept, pe oferta slabă a cabliştilor… Nu vrea canale dublate în limba română…Vrea Arte şi altele cu conţinut… Îi dau dreptate! Dacă tot avem peste 100 de canale, dintre care vreo 20 fac rating, de ce nu şi ceva de calitate? C.N.A. a decis să nu se mai dea imagini cu puşcăriaşi la tv… mă rog, nu aşa des… adică Gigi va fi mai răruţ! România TV nu va respecta decizia, afirmă Banciu şi iar are dreptate. Ciutacu va face ce trebuie… Şi nu va lua mai mult de o sancţiune!
*Antipaticul de la Starea naţiunii (Ghiţă TV) a taxat-o masiv pe „intelectuala” Maria Grapini, pentru limbajul ei scris… apoi pe un ciudat de la Forţa Civică, sau pe altul care nu ştia în ce partid a intrat! Totuşi pamfletul omului e inspirat ilustrat cu imagini şi asta ne face să ne amintim că e televiziune. Nici Ponta nu stă bine cu limba română…
F.C. Nantes- P.S.G. 0-1 în min 72… iar Udinese e la egalitate cu Fiorentina în acelaşi minut, dar pe alt canal…*Între timp PSG a câştigat în deplasare cu 2-1, iar Udinese a făcut 2-1!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here