TRISTEȚI HANDBALISTICE DE TOAMNĂ 31.10

0
64

TRISTEȚI HANDBALISTICE DE TOAMNĂ 31.10După bucuria generată de Dinamo cu o victorie fantastică în fața campioanei Ungariei, Veszprem, am sperat ca CSM București să ne asigure un weekend plăcut măcar în acest sport. Fetele noastre au condus mai tot timpul, la pauză era 16-14, jucând binișor. Brest, campioana Franței a revenit, a preluat conducerea de câteva ori, a fost egalată și alte noastre aveau 29-27 când mai erau 3-4 minute.

Din nou afirm cu convingere că un antrenor trebuie să știe ce are de spus, de făcut, când are acest avantaj. Nici la 29-29 n-a știut ce are de făcut, le-a lăsat pe ele să rateze, iar ultimul atac inteligent, după un T.O. logic cerut de francezi, s-a soldat cu gol în ultimele secunde. Astfel, pierdem acasă cu 29-30.

Degeaba dă Neagu 10 goluri, dacă o ții în teren și-n apărare, degeaba ai jucătoare cu nume, dacă nu le înveți să se apere. Nu jucăm nici pe extreme, dar nici cu pivoții, deși, teoretic, avem de toate. Cât timp mai trebuie să treacă pentru ca CSM să înțeleagă cu nu are echipă, are un lot și un presupus antrenor. Atât. Am văzut Esbjerg cu Rostov. Handbal tacticizat, dar eficient. Sală plină în Danemarca, atmosferă foarte plăcută. Danezele au multe jucătoare tinere. În minutul 26 al reprizei secunde gazdele aveau 7 goluri avans. Scor final 25-18. Danezele sunt pe locul 2 în grupa noastră. Noi pe locul 6.

Vom juca cu Ferencvaros, care n-a pierdut niciun meci. Arbitrii italieni depășiți de multe ori de situații. Ce handbal se joacă în Italia? Revin la ale noastre. Cu lotul pe care-l are, CSM ar trebui să defileze în campionatul intern, în minunata Ligă a Florilor și n-o face. Despre Final Four nici nu poate fi vorba. Poate doar prin schimbarea antrenorului. E nevoie de autoritate, de cineva care se poate impune și în fața lui Neagu. Să nu poți duce un joc de 60 de minute cu stare pozitivă, să ai permanent căderi și reveniri, e semn al unei echipe nepregătite.  Păreri de neavizat!

P.S. Portar mic de statură, Ekerle de la ESB a avut peste 40% parade, Cât contează să ai poartă!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here