Trooper Unplugged la Teatrul Excelsior (23 octombrie)

0
10

Trooper - 20 de ani - 12 decembriePe 23 octombrie 2015, de la ora 20:00, Teatrul Excelsior va fi gazda unuia dintre cele mai asteptate concerte ale acestei toamne: Trooper concerteaza unplugged, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta. Cei prezenti vor avea parte de un playlist special, cu multe piese care nu au mai fost cantate niciodata sau care au vazut lumina scenei foarte rar si de doi invitati care, impreuna cu cei 6 trooperi, vor oferi o noapte de neuitat.
Trooper, o formatie recunoscuta pentru energia debordanta de la concertele electrice, va propune o abordare speciala a catalogului propriu, aducand o alta viziune asupra unor piese pe care ascultatorii formatiei nu si le-ar putea inchipui cantate astfel. Si, pentru ca acest concert va avea loc intr-o locatie mai puțin obisnuita pentru un concert Trooper, Alin „Coiotu” Dinca s-a hotarat sa va lanseze o altfel de invitatie:
 
https://www.youtube.com/watch?v=rn_2thkBqjc&feature=youtu.be
 
Trooper, una dintre cele mai iubite formatii de muzica rock din Romania, aniverseaza in aceasta toamna 20 de ani de existenta. Dupa 7 albume de studio, 1 album live si multe sute de concerte alaturi de cele mai mari nume ale rockului mondial, cum sunt Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Megadeth, Europe, Whitesnake, Trooper demareaza un nou turneu national care va cuprinde cele mai importante orase din Romania.
Pana in prezent au fost confirmate urmatoarele date:
 
10 octombrie – Campina – Club Live
16 octombrie – Baicoi – Club Touche
17 octombrie – Cluj Napoca – Flying Circus
18 octombrie – Pitesti – Club Hush
23 octombrie – Bucuresti – Teatrul Excelsior – Unplugged
24 octombrie – Targoviste – Fiord
30 octombrie – Iasi – Rock’n Iasi
31 octombrie – Bacau – Pub S
06 noiembrie – Bucuresti – Arenele Romane
07 noiembrie – Brasov – Rockstadt
04 decembrie – Buzau – Cafeneaua Artistilor
05 decembrie – Suceava – 31 Motor’s Pub
12 decembrie – Sibiu – Rock Pub&More

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here