Trupa Radiohead are probleme din cauza videoclipului „Burn The Witch”

0
29

Radiohead Burn The Witch (600 x 338)Formația Radiohead ar putea fi dată în judecată din cauza videoclipului „Burn The Witch”. Personajele din videoclipul lansat luna aceasta, seamănă izbitor de mult cu cele din popularul show TV pentru copii, Trumpton, difuzat în Marea Britanie în anii 60. Iar familia creatorului acestui program TV, Gordon Murray, a declarat că videoclipul trupei Radiohead și campania de promovare aduc prejudicii brandului Trumpton.
William Mollett, ginerele lui Gordon Murray (acum în vârstă de 95 de ani), a declarat pentru Mail On Sunday: „Radiohead ar fi trebuit să ne ceară acordul. Noi considerăm că imaginea brand-ului nostru a fost afectată. Nu le-am fi dat acordul pentru așa ceva. Asemănarea cu personajele noastre este mult prea mare. Vom lua o decizie zilele următoare. Nu i-am arătat videoclipul trupei Radiohead lui Gordon Murray pentru că ar fi șocat dacă l-ar vedea”.
Burn The Witch” este primul sinle care promovează cel de-al 9-lea album RadioheadA Moon Shaped Poolcare a fost lansat pe 8 mai.
Virpi Kettu, creatorul videoclipului „Burn The Witch”, a declarat că acesta subliniază temerile europenilor în ceea ce privește criza refugiaților.
 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here