Trupa Spam la Psihologul muzical (ediția 791 – 25.11.2017)

0
86

Trupa Spam la Psihologul muzical 2017La foarte scurt timp după dispariția Stelei Popescu, era firesc să încep ediția cu un Remember. Cei care doresc s-o asculte găsesc ediția din ianuarie 2009 când Stela Popescu a stat la Psihologul Muzical 4 ore.
A revenit Cosmin Vaman (vocal, chitară acustică, versuri și compoziție)și colegii săi Alexandru Cismaru (chitară acustică, backing)  și Tudor Olaru (chitară bas). Toți trei cu chitarele la ei. Tudor a avut un bas ușor amplificat. Alexandru este un profesionist al chitarei (absolvent de Conservator, născut în 1993). Trupa Spam a lansat recent un album, „Facem dragoste” și l-a prezentat ascultătorilor în această ediție cu un adevărat recital pigmentat cu explicații, relatări, povestoro. Au lipsit motivat colegii Alexandra Andrei, Ciprian Diaconu (tobe). Mugurel Coman(clape) a colaborat cu trupa Spam în studio, el fiind component Taxi. Veți auzi și piese mai vechi, dar și unele propuse de cei trei musafriri cu: Alina Manole, Loredana, Beach Boys, Ioan Gyuri Pascu, Deep Purple, Anderson.Paak, John Mayer.
Agenda pop-rock vă propune piese cu Percy Sledge, Marillion, The Seekers, Maria Nagy (confundată de mjulți cu Bonnie Tyler), Marina FloreaTaxi ș.a.
Topul Sentimental cu Lionel Richie și The Commodores a fost apreciat, așa că sper să vă placă: 1. Hello, 2 .Say You Say Me, 3. All Night Long.
 
 
 
Audio: 
 
Selecția mesajelor (au fost aproape 500 de mesaje):
Boogie Wow! Îmi amintesc de debutul în emisiune al lui Cosmin Vaman! Acum văd că stă pe scaunul lui Blaze Bayley! 🙂 Tareeee! Să fie cu imagine! Mie aşa îmi place!
Eduard Văd pe FB că sunt multe conferinţe în care artiştii sunt „învăţaţi” cum să atingă succesul. Îl văd mereu pe cel de la Hi-Q, mare specialist în industrie muzicală care dă sfaturi peste sfaturi. Aş vrea să îi întreb pe invitaţi dacă ei consideră că le sunt de folos astfel de conferinţe?
Adryan, Sydney Excelentă piesa Deep Purple!
Gabriela Cum este procesul de creaţie în trupa Spam? Vin versurile înainte şi apoi muzica sau invers? Compuneţi împreună?
Lucreţia, Dallas Băieţii au o muzică foarte frumoasă! Exact ceea ce-mi doresc de la un artist. Să mă ajute să uit de probleme. Până la urmă, muzica înseamnă entertainment.
Martha, Hambourg, Germania Calde salutări tuturor! Îmi plac foarte mult piesele invitaţilor! Albumul poate fi comandat şi pe Internet? Îl expediaţi în străinătate?
Elena Felicitări! Se aude bine de tot acasă!
Robby, Reşiţa Stai puţin!! Dacă e un om cu o chitară acustică şi omul ştie 2-3 acorduri, atunci e folkist. Dacă ştie peste 5 acorduri atunci e un rocker care cântă acustic. Adică… asta se ştie!
Vicky Eu am cerut să ascult trupa Spam la radiourile private. Mi s-a spus că nu intru în target, deşi am 18 ani spre 19… Alţii mi-au spus că textele nu sunt pentru audienţa lor…
George, Los Angeles În această săptămână, am să ascult Becaud pentru că eu nu prea îi ştiu piesele şi vreau să votez.
John, şofer de tir Ascult cu plăcere muzica frumoasă pe care o difuzaţi. Mă însoţiţi prin noapte din Germania spre Anglia. O noapte frumoasă!
Amalia Aveţi o emisiune excelentă şi nu am cuvinte să vă mulţumesc pentru Becaud!
Niko, Milano În această noapte, vă rog să-mi spuneţi după numele de cod: „Ambitious Outsider” pentru că sunt pedepsit şi nu am voie să ascult emisiunea. A vrut mama să lovească acolo unde mă doare. Vă asigur că nici măcar nu a fost vina mea. Dar pentru că vă ascult clandestin… asta e…
Mirela, Milano Păi, dle Partoş nu se poate… I-am spus că n-avem bani să meargă la concertul lui Nick Cave de la Roma. Nici nu ştiam că are o nouă pasiune. Am crezut că a înţeles. Dar de unde?! S-a dus cu un prieten care avea bilet. Ăla a intrat şi apoi a încercat să îi paseze brăţara ca să poată intra şi el. Şi i-au prins oamenii de la pază şi i-au dat afară pe amândoi. Nu se poate aşa ceva…
Teddi, Londra Adevărul este că presa a apucat pe un drum greşit. Manipulează grosolan. În Marea Britanie singurul subiect „safe” este vremea. Despre orice altceva încerci să discuţi (Brexit, social, imigranţi, etc) creşte tensiunea. Oamenii nu mai sunt capabili să asculte, să dialogheze. Ţipă, urlă. Şi folosesc aceleaşi cuvinte ca la televizor. Cam cum se întâmplă în România cu Antena 3 şi România TV. Eram într-o zi prin centru, m-a sunat mama să-mi spună să vin acasă că sunt proteste la Universitate. Eram acolo şi am văzut 23 de oameni. Îi spun mamei: „dar nu se întâmplă nimic”. Şi ea o ţinea pe a ei că ea vede acum la TV şi ştie mai bine. Mai bine decât mine care eram acolo şi care n-am minţit-o niciodată? Îia îi filmau de aproape şi părea că-s mulţi.
George, Los Angeles Sincer, nici nu contează dacă îl crezi sau eşti cu acord cu opinia unui artist. Deja e vorba despre modul strâmb în care se face presă. E revoltător să încalci orice principiu pentru a îţi face trafic pe site şi pentru a manipula. Eu am fost blocat pe FB doar pentru că am spus că e bine să citim şi printre rânduri. Faptul că presa provoacă, că menţine starea de agresivitate în rândul oamenilor simpli, asta este grav. Spiegel e unul dintre cele mai influente ziare din Europa, te aştepţi la profesionalism.
Lavinia Ban Sigur e Bonnie Tyler cu If I Sing You A Love Song.
Maria, Spania Sunt fan Bonnie Tyler, deci ştiu că nu este ea. Dar nu-mi dau seama cine ar putea fi.
Florentina Nu e Bonnie Tyler, e cealaltă solistă care seamănă la voce cu ea şi care cântă piesa aceea cu Bette Davies Eyes!
Harry Locuiesc la Berlin. Am venit astăzi cu un taximetrist care era pornit împotriva imigranţilor şi turuia de zos. Vă daţi seama că am răspuns monosilabic să nu se prindă că şi eu sunt… E o stare de tensiune mare.
Veronica, Cluj Mulţumesc pentru Elton John!
Marius, metalfan Mulţumesc pentru o noapte de vis. Am terminat cartofii, clătitele, fructele, sucul, cafeaua… Acum pot să adorm liniştit.
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here