Tudor Gheorghe la Psihologul muzical (ediția 737 – 12.11.2016)

0
64

Tudor Gheorghe
Tudor Gheorghe

Primele piese îi aparțin marelui dispărut, Leonard Cohen. Este poetul cel mai îndrăgit de ascultătorii noștri. Poetul creator și interpret votat la sondaj!
 
Invitatul ne-a bucurat pe toți. O revenire dorită și așteptată a Maestrului Tudor Gheorghe a fost motivată de numărul mare de concerte, spectacole din această perioadă. Tudor Gheorghe are multe de spus, este printre foarte puținii artiști nedifuzați la radiouri, care umple toate sălile unde susține spectacole. Despre numeroasele sale proiecte ne-a vorbit cu multă pasiune. Ne-a explicat cum se face că albumele, înregistrate în mare măsură din concerte, sună atât de bine, de echilibrat. Veți auzi piese de pe albumele „Degeaba”, „La margine de imperii”, „Calvarul unei inime pribegi” și altele.
 
Tudor Gheorghe ne-a propus piese cu ABBA, The Rolling Stones, Queen,  Paul Anka, AC/DC (preferința nepotului) ș.a. Au fost întrebări legate de teatru, de film, de poezie, au fost invitații din toate colțurile lumii unde oamenii doresc să-l vadă cântând și recitând.
 
Agenda pop-rock are o piesă inedită americană dedicată Nadiei Comăneci (era ziua ei), piese cu Celelalte Cuvinte, Roxana Andreescu, Hot Chocolate, Megadeth, The Eagles, Marina Voica, Neil Young, Sting, Lee Ann Rimes, Barry Gibb ș.a.
 
Topul Sentimental a aparținut grupului irlandez Thin Lizzy și chitaristului Phil Lynott. Primele locuri au fost ocupate de 1. Whiskey In The Jar, 2. The Boys Are Back In Town, 3. Jailbreak.
 
 
Audio:

Selecția mesajelor (au fost aproximativ 400 de mesaje)
Marius, metalfan Îmi pare foarte rău că ne-am despărţit de Leonard Cohen! 🙁 Dar reîntâlnirea pe calea undelor cu emisiunea preferată e binevenită!
George, Los Angeles Vă transmit un mesaj dintr-o ţară pe care nu o mai recunosc… am cetăţenie americană de 4 ani… dar îmi vine să renunţ…
DarkAngel 2016 e un an nesuferit! Ne-a luat mult prea mulţi artişti! E dureros!
Ade Adelyna Bun venit Maestre! Ce bucurie, ce noapte va fi.
Arici Ţepos Bun venit invitatului! Aş vrea să-l întreb pe invitat ce părere are despre textele din muzica actuală? Bănuiesc că nu poate evita la infinit să asculte radio, deci ştie în mare care-i nivelul.
Lavinia Ban Bucurie mare pentru reauzirea dlui Tudor Gheorghe! Felicitări pentru apariţia editorială!
Adrian Paniti Bună seara maestre Tudor Gheorghe multe salutări din Valencia, suntem ochi si urechi !
Teodora Mă bucur mult că l-aţi invitat pe Maestrul Tudor Gheorghe! Aş vrea să-l întreb dacă-şi aminteşte cum a fost admiterea la teatru şi ce anume l-a determinat să meargă pe acest drum?
Marius, metalfan Cum poate „supravieţui” un artist fără să fie difuzat la radio? Aţi încercat vreodată să aveţi discuţii cu patronii posturilor private de-a lungul anilor?
Boogie Pe vremea când începusem eu să învăţ să cânt la chitară (acum vreo 8-9 ani), m-am dus în vizită la bunicii din partea tatălui. Evident, mi-am luat chitara cu mine. Bunicii mei sunt din jud. Dolj. Am vrut să mă dau mare că ştiu să cânt. Şi am început cu câteva piese Beatles. M-au ascultat cu respect. La final mi-au zis: „Da’ ceva de la Tudor Gheorghe ştii?!” Vroiau să le cânt piesa cu Macul… Evident, m-am făcut de râs. Am putea să o ascultăm în această noapte?
Ciolompea Dan Un invitat deosebit ne bucură azi,cu un stil inconfundabil. Am putea spune că maestrul Tudor Gheorghe este de mult timp un brand care nu întâmplător va umple oricând sălile de concerte inclusiv(și mai ales) în diaspora.
Alina Sunteţi bunic? Şi dacă da, sunteţi un bunic uşor de manipulat de nepot? 🙂
Robby, Reşiţa Dvs ştiţi să cântaţi şi la cobză? Este mai greu decât la chitară? Când v-aţi cumpărat primul instrument muzical?
Mihaela L Cancemi Buna  Noapte !  Poate ca acum  am unica  ocazie, ca prin intermediul acestei emisiuni minunate  si a  dumneavoastră D-le Partos sa transmit Omului si Maestrului Tudor Gheorghe multa dragoste si Sanatate pentru o viata lunga!  Sincer,existenta mea aici e mai frumoasa si mai plină de sens pentru ca Ador muzica, versurile , vocea si mesajele artistice ale Maestrului. Va MULTUMESC!  Aveti oare planuri pentru un spectacol in NY pentru 2017?
Maria Patac ·  Urari de viata lunga,cu admiratie si pretuire aleasa, fam. Patac.
Lavinia Ban Există un timp în care faceţi documentarea pentru pregătirea concertelor dvs?
Sorina Am plâns! O piesă de excepţie! Mulţumesc!
Oana Jos pălăria în faţa Maestrului! Piesa este foarte frumoasă!
Gabriela Mulţumim Maestre! Ne vedem în sala de concert!
Violeta Dicu ·  O adevărată surpriză! Plecăciune, Maestre! Vă ascult… cu sufletul !
Luminita Loghin A adiat vantul si la Bali! Multumim!
Boogie Wow! Ce bine a sunat piesa cu Celelalte Cuvinte! 🙂 Mulţumesc!
Adryan, Sydney Am dat volumul la maximum pe Megadeth!
Niko, Milano LMA Neil Young! Vă ascult de la început! Să ştiţi că i-am trimis lui Peter Hammill un tweet în care i-am spus că am ascultat piese de pe albumul nou în emisiunea dvs. Mi-a răspuns şi a mulţumit. Era bucuros că este difuzat. 🙂
Robby, Reşiţa Mi-a plăcut piesa dnei Marina Voica! Mi-au plăcut şi versurile!
Adryan, Sydney Apropo de întâlnirile dintre fani şi idoli… Vreau să vă spun că eu am avut parte de o întâlnire de gradul III în Elveţia. Am ieşit la plimbare într-un parc. Umblam pe alei singur şi la un moment dat m-am trezit mergând pe lângă James Taylor. Era singur şi se plimba, la fel ca mine. N-am avut curaj să-l abordez. Pur şi simplu m-am uitat la el, m-am oprit şi l-am privit mergând mai departe.
Cristina, metalfan Eu am văzut Megadeth de 7 ori. Anul acesta am cumpărat bilet la meet&greet pentru concertul de la Bucureşti, dar cu două săptămâni înainte de concert, Dave a anunţat că anulează toate sesiunile de meet & greet din cauza proastei organizări… Tocmai în anul în care în sfârşit aveam şi eu bilet. :(((
Dana, Ploieşti Senzaţional top! Vă mulţumesc!
Mona Am pus un pahar de whiskey! Mulţumesc!
Andreea Cred că acum vreo 10 ani, când a fost trupa Europe la Cluj, i-am aşteptat la ieşire pentru autograf, dar nu am reşit pentru că s-au urcat în autobuz. Ştiam că se îndreaptă spre Bucureşti, aşa că ne-am urcat în maşini şi le-am ieşit în faţă. aveam un banner mare (vreo 5 metri) pe care scris „We love Europe” şi ne-am pus pe marginea drumului. Au oprit autocarul, dar Tempest nu a coborât. Au luat bannerul înăuntru şi l-au semnat toţi. A fost bestial! 🙂
Veronica, Cluj Sună bine albumul LeAnn Rimes!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here