VĂZUTE LA…RECE!

0
23

watching tv 3Dacă tot bântuie virozele, au scăzut temperaturile de afară, apoi au crescut, e tot mai clar că holbatul redevine o activitate comună pentru mulți dintre noi…Eu recunosc!
* După 16 jocuri fără înfrângere pe vremea antrenorilor precedenți, e normal ca Gabi Torje să fie supărat că n-a fost chemat. Naum vrea să genereze un alt scandal. Torje ar fi avut conflict cu cineva din staff, sau cu un coleg, ceea ce omul neagă. De ce au plecat acasă băieții înaintea de amicalul cu Rusia? Întrebarea trebuia pusă lui Daum. Keșeru a fost chemat în ultima clipă și a jucat 3 minute, după care s-a întors la echipa din Bulgaria unde a și înscris chiar azi (16.11). În loc să se discute de gafele FRF, ale lui Daum, vorbim cu un jucător neconvocat!!! Dorința lui Naum și Geambașu e să iasă vorbe de conflict. Torje (mai insteț ca ei) nu s-a lăsat atras în cursă. Bravo lui!
* Prea multe emisiuni la TVR în care se discută despre…TVR! Despre taxă mai mult, despre performanțe mai puțin. Profesorul Mihai Coman a spus câte ceva și despre un managemanet defectuos. Prof Murgescu a menționat că prin 2005 exista echilibru financiar. Mă refer acum la emisiunea TVR60, care e binevenită
*Emisiunea realizată de Marina Almășan pe TVR2 a avut momente bune, simpatice chiar, datorită invitatului Daniel Iordăchioaie! În mod cert nu e o emisiune de matineu, dar poate Irina Radu nu știe asta!
* Pe AXN e un serial, ”Regina”. Dacă n-ar fi atâtea publicități, l-aș urmări pentru că e captivant…Încercați…
* Paradoxal, Șumudică are dreptate când spune că Astra mai bate în Europa, mai face puncte, în timp ce Steaua n-a bătut de 4 ani! * În primul 11 al naționalei au fost parcă 4 jucători din campionatul intern. Atunci de ce acuză Burleanu nivelul scăzut al Ligii? Tătărușanu, Grigore, Chiricheș, Stanciu, Stancu, Chipciu, Andone, Hoban, Keșeru, Prepeliță joacă toți afară!
*Jenante exploziile televizate ale doamnei Brigitte Sfăt, soția lui Ilie Năstase. La România TV am prins duoă episoade în care doamna o ataca, injura, amenința pe o presupusă amantă a junelui Ilie!
* Despre dezbaterea înregistrată la TVR1 cu tema taxei radio-tv, am scris separat. Trebuie să remarc aici că erau prea mulți invitați, prea puțini implicați real și s-a tăiat considerabil. Concluzia este una firească: e nevoie de taxă! 
* Bine că se discută despre sistemul sanitar cu foști șefi ai ministerului de profil , cu medici serioși, informați. Pe B1TV, la oră de audiență mare, duminică la prânz.Spitale de 100 de ani, niciun spital de stat construit în 27 de ani, lipsa de fonduri, lipsa de medici(pe ecran scria ”Hemorahioe de medici” timp de 5 minute, apoi s-a corectat )….Burnei, Bartoș, Beuran (toți cu B)
 
Handbal fete la DigiSport3. Bistrița-CSMBucurești. Foarte echilibrat în primul sfert de oră…Încerc să mă prind ce idei are Roșca, noul antrenor…8-6 în min 17…greu de imaginat! Gazdele sunt la debut în prima ligă. 9-9…E ciudat că vedetele din București nu fac un joc spectaculos, nu arată pentru ce iau salarii mari…13-13…Gullden e în zi bună…colegele mai puțin…15-15…Vârstele jucătoarelor nu sunt motiv de bucurie…prea multe au peste 32-33-35…La pauză era 15-16…apoi 17-22…Mehmedovici e bună la contra, dar ratează de pe extremă…18-25 în minutul 43…arbitrii fac greșeli de tot felul…CSM București joacă în 4  în min 46 dând gol!   20-28…calitatea individuală se vede…25-35 rezultat final.
* ProTV îl are pe Hercule. Una dintre numeroasele versiuni…Care e mai aproape de Spartacus, de Jesus from Nazareth…dar nu contează…ăștia mai încurcă Legendele…* Tot la ProTV a fost ”Pompei” (marți seara).
Am văzut zilele trecute România 9 la TVR1. Cu Pârvulescu invitat. Și alt client antenist, Val Vâlcu (nu înțeleg ce expertiză are el în domeniu). Firește despre Trump și Hillary. S-a dat legătura la Hard Rock Cafe, unde se adună americanii care petrec electoral. Legături prin Skype la New York. Gazda vorbește mult….Într-o altă ediție am redescoperit prietenii casei, printre care Doru Bușcu,,,
Gala Sportul Studențesc 100 de ani la TVR2. Nu este o.k. să dai așa ceva, în halul în care s-a dat pe post. Se putea face o selecție de 10-15  minute…
Gabi Szabo e la TVR1, la Mircea Dinescu, de unde înțeleg că se implică în alegerea președintelui COSR. Dinescu habar nu are cu cine vorbește…e total neinformat…Viteza de vorbire a fostei atlete e teribilă, dar n-o bănuiesc de profunzimi! La final cântau niște țigani că asta-i marfa noastră de export, nu? * Mihai Covaliu a fost ales președinte al C.O.S.R. chiar dacă n-a mers la bucătăria lui Dinescu. Fără prea multe argumente îl prefer, deși nu știu ce calități manageriale are. Important e că a făcut scrimă cu rezultate maxime!
* Se ascute ciocnirea dintre Burleanu și oamenii reali din fotbal. Buni sau răi, ei măcar știu despre ce vorbesc.
* Un meci amical după patru oficiale? Nimic mai inutil. Am pierdut de la Rusia cu 1-0! Schimbări în minutele 89 și 90 cu doi tineri…Țâru e coautor la golul primit. Daum a arătat că nu le are cu antrenoratul, cu ideile tactice. Radu Paraschivescu și-a arătat mirările și supărările. Meciul a fost transmis de Dolce Sport, dar am sărit la comentariile de la DigiSport1. Ilie Dumitrescu remarcă faptul că echipa era ofensivă. Lui i-a plăcut Prepeliță, dar ceilalți n-au mers. * La Dolce se demonstrează că golul e din offside!!! Oricum 4 români erau depășiți de fază, de joc…Arbitrul bielorus ne-a mai fentat cu câteva decizii. Ai noștri au protestat inutil. S-au ales cu galben. * Cornel Dinu afirmă clar că ne-a bătut o echipă jalnică! Nu avem niciun câștig din acest amical. Afirmațiile lui Dinu legat de semidocții din fruntea FRF nu mi se par deplasate.  Daum nu are calități de selecționer. *Președintele FRF (un mincinos de poveste) a declarat că acum construim o echipă, așa că să-l lăsăm vreo 10 ani în pace.*  Îl asigur pe simpaticul Samuilă că nimeni (dintre cei normali) nu se bucură de eșecul prelungit al lui Daum. Două înfrângeri, două egaluri și o victorie deranjau chiar dacă era cel mai iubit antrenor român. Dealtfel, Iordănescu a fost ales ca antrenor al secolului trecut și totuși criticile au fost teribile după Euro2016. Eu chiar am sperat că Daum va face minuni la capitolul tactic, nu la declarații, sau selecții! * Gabi Balint n-a înțeles nimic din deciziile lui Daum!* Prostuț Iosif Rotariu, sau doar naiv…*Ionel Ganea a zis multe și dure la adresa federalilor, a șefilor din sport.*  Șumudică a întrebat firesc de ce au plecat acasă 7-8 jucători și de ce n-au fost trimiși acasă și ai lui! * La noi se discută după, despre efecte,dar nu se analizează cauzele. Suntem pe tobogan de 20 de ani, afirma Radu P. A enumerat minusurile campionatului intern…Ce fel de reconstrucție faci introducând doi debutanți în ultimele două minute de joc?  Prin umilință le dai încredere?  * În amical, Polonia- Slovenia 1-1.
*Nu mi-a plăcut defel modul în care a discutat R. Turcescu la o dezbatere electorală (RealitateaTV) despre taxa Radio-TV. S-a referit la sume adunate din 2004 până azi, total nerelevante, odată ce nimeni nu și-a pus probleme să verifice destinația banilor), la faptul că cele două instituții ar trebui să fie unite și alte aberații. Ce legătură are taxa cu unirea? Niciun comentator nu se referă clar la numărul de oameni care ar trebui să activeze în astfel de instituții. Diferențele  de performanță dintre SRR și TVR sunt imense. Chiar acum se desfășoară Târgul Gaudeamus, organizat de Radio România. Să mai amintesc de orchestre naționale, de coruri, care sunt plătite din bugetul SRR? TVR ce face? De ce să se unească, domnule Turcescu?
* Spectaculos Turneul Campionilor la tenis masculin. Lipsesc Federer și Nadal, dar sunt Djokovici, Murray, Nishikori, Raonic și alții. Văd pe DigiSport 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here