Vasile Mardare la Psihologul muzical (ediţia 684 – 7.11.2015) – AUDIO

0
118

Vasile Mardare live la Psihologul muzical (Radio Romania Actualitati)
Vasile Mardare live la Psihologul muzical (Radio Romania Actualitati)

Ediţia începe cu gânduri către toţi cei care a pierit în Club Colectiv, către familiile lor şi ale celor care se luptă să trăiască prin spitale din ţară şi străinătate. Veţi auzi Goodbye To Gravity (album primit abia acum de la Casa de discuri) şi apoi „Ruga” lui Valeriu Sterian . Pe parcursul nopţii a mai fost o piesă a grupului lovit de tragedie, dar şi una a colegilor de la Up To Eleven (cu victime ale aceleiaşi nopţi de 30.10). „Tears In Heaven” compus de Eric Clapton apare în versiunea All Stars (printre care Elton John, Rod Stewart, Mary J. Blige, Slash şi mulţi alţii). Nu putea lipsi Pasărea Colibri cu „Vinovaţii fără vină”.
 
A debutat în emisiune Vasile Mardare, venit special de la Timişoara pentru întâlnirea cu ascultătorii R.R.A. Am profitat de ocazie şi am cules date biografice de la un om care a ajuns deja la 7 albume, care a făcut parte de Cenaclul Flacăra , respectiv Totuşi Iubirea la începutul anilor 90. Vasile Mardare (născut pe 29.1970) a iubit şi iubeşte muzica, trăieşte prin şi pentru ea. Are un mic studio şi se descurcă singur cu orchestraţiile, îi ajută şi pe mai tinerii colegi. Albumele recente, „Anii cei mai frumoşi” şi „Eu şi prietenul meu 2”(o colaborare fericită cu poetul Sorin Poclitaru) au avut parte de prezentare selectivă. A venit cu chitara şi ne-a cântat de toate, vechi şi noi. Au fost cereri de la ascultătorii care-l cunosc şi a onorat fiecare solicitare. A fost un recital în toată regula. Nici n-a mai fost timp pentru întreaga listă a preferinţelor personale. Veţi auzi , totuşi, piese cu Alphaville, Eric Clapton, Mr. Big, David Coverdale singur dar şi cu Whitesnake. Vasile Mardare nu are pagină pe Wikipedia, dar îl puteţi contacta prin Facebook.
 
Interviul exclusiv al nopţii a fost înregistrat marţi seara, cu solistul grec Nikos Vertis, aflat în maşină, în drum spre Atena. Piesele difuzate, precum şi discuţia relaxată au fost bine primite de prietenii emisiunii.
Top 5 Sentimental a include piesele grupului Poesis. Primele clasate au fost 1. Cântec şoptit (cunoscut şi cu titlul”Odată am ucis o vrabie”), 2. Ce să-ţi aduc iubito de pe mare, 3. Am uitat demult cum arăţi.
 
 
Audio:

 
 
Selecţia mesajelor (au fost aproximativ 300!):
Emil, Polonia: Bună seara! Sunt şofer de tir şi vă ascult cu mare drag. Regret nespus de mult ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută!
Carmen Visan stau cu urechile pe radio in fiecare seara de vineri……
Constantin Ionel: Astăzi este o zi specială. Împlinesc 40 de ani, mă bucur că o încep alături de voi.
Black Eloise: Mulţumesc pentru Goodbye To Gravity! Sper să se facă bine băieţii care sunt internaţi!
Simona, metalfan: Eu nu i-am văzut niciodată live, dar trupa chiar sună bine! Mă bucur că i-aţi difuzaţi!
Robby, Reşiţa: Salutări tuturor! Mulţumesc pentru Goodbye To Gravity! Am fost şocat să îi aud la Europa FM… Câtă ipocrizie!
Boogie: Mulţumesc pentru Goodbye To Gravity! M-am răzgândit în ultima clipă să mă duc la concertul de lansare… mare noroc am avut pentru că eu stau în faţa scenei la astfel de concerte!
 KissArmy: Păi, cum să nu anunţaţi concertele? Noi de unde aflăm unde se cântă?! Ideea este să avem locuri de distracţie sigure! În Centrul Vechi, de exemplu, dacă sunt date boxele mai tare există riscul să pice jumătate din clădiri!
Vicky: Păi, cum să vă duceţi dvs să verificaţi cluburile?! Cum poate cineva să gândească în asemenea hal?? Eu am fost în clubul Colectiv o singură dată! La concertul Trooper în care a fost invitat Blaze Bayley. Nu m-am gândit nicio secundă cum aş putea să ies de acolo în caz de urgenţă…
Ciprian: Bun venit Vasile Mardare!
Cristi, Olanda: Hard Rock Cafe este considerat un mini-muzeu! Nu e doar un club de muzică oarecare!
Sorin Andrei Buna seara Andrei Partos ! Buna seara Vasile Mardare !
Traian  Daniel, Rădăuţi L-aş întreba pe Vasile, unde a locuit în Reşiţa? Eu, în Govândari, micro.3, aleea Gladiolelor, lăngă garajul de autobuze! Am fost la lic. nr.4, în ’84-’88.
Adrian Ivanitchi  Sunt un ascultator tenace de vreo 60 si ceva de ani (Vasile poate confirma) si ma bucur ca a ajuns in noaptea frumoasa pe care o merita.
Veronica, Cluj: Mulţumesc pentru Moţu Pittiş! Bun venit Vasile! Îmi plac piesele tale!
Maria, Spania: Ce frumoase sunt piesele lui Vasile Mardare! Mă bucur că l-aţi invitat!
Adelina: I love David Coverdale!
Black Eloise: Apropo de artişti şi muzică cu mesaj social. Am văzut pe pagina dlui Partoş piesa Exerciţiu cu Sterian. Aş vrea să vă întreb: dacă ar fi trăit astăzi Vali, ar fi fost în Piaţa Universităţii sau ar fi stat acasă aşa cum a făcut Nicu Covaci?
Mirela, Milano: Sunt foarte frumoase piesele lui Vasile! Felicitări! Vă ascult cu drag!
Sorin Corolea din Săveni Multe salutări pentru Vasile de la un vechi amic. Te aştept la o cană cu vin şi nu doar atât.
Vasea Kos .sofer Splendida emisiune . Felicitari.
Diana, Bologna: Se poate să ascultăm piesa Sei forte Papa cu Gianni Morandi? Sau orice altă piesă. Mulţumesc!
Mia Pricope, Falticeni Buna noapte! Salutari echipei emisiunii; nu mai este nevoie sa spun ca imi este leac pentru suflet, asa cum imi este si muzica lui Vasile Mardare, pe care il salut si mult respect si drag! Nu este zi in care sa nu ascult „Am sa te iubesc cum ti-am promis”. Asta vara, la festivalul Birlic, Falticeniul a rasunat de muzica buna.
George, Los Angeles: Felicitări Vasile! De unde putem cumpăra piesele tale? Sunt pe net? Putem descărca albumele tale contra cost?
Doiniţa, Ploieşti: Superbă ediţie! Mă bucur că l-aţi invitat pe Vasile Mardare!
Andrei Vlad Vasile a concertat in diaspora? Se mai asculta folk in afara?
DioVasco: Felicitări invitatului! La Roma se aude foarte bine muzica live!
Irina, Bacău: Mulţumesc pentru Nikos Vertis! Îl ador!!!
Raluca: L-am văzut pe Nikos la Mamaia. Este un tip fermecător! 🙂
Teddi, Londra: Wow! Îmi amintesc de Nikos Vertis. am locuit aproape un an în Grecia şi toate fetele erau înnebunite după el! 🙂
Ionela, Călăraşi: Ce accent drăguţ are în limba engleză!
Arici Ţepos: Este foarte simpatic şi vesel acest artist!
Sorina: Mulţumesc pentru Gabi Cotabiţă!
Lorena Dică: Vă mulţumesc din suflet pentru Poesis!
Maria: Mulţumesc pentru Poesis! Nu mai ascultasem de mult!
Patricia, Brazilia: Mi-aş fi dorit să fiu şi eu la Bucureşti să merg la concerte acolo… Oricum în Brazilia nu prea am ratat nimic: Maiden, Megadeth, Bon Jovi, Sepultura…. I-am văzut pe fiecare de cel puţin 9 ori! 🙂 Pe 24 noiembrie mă duc pentru prima dată la un concert cu Morrissey! De la dvs am aflat de el şi sunt curioasă! O să vă povestesc! 🙂
Mihaela L Cancemi Buna seara tuturor! Va multumesc din nou pentru o seara minunata. Felicitări pentu aceasta muzica de suflet, aduce multa fericire, dle Mardare, si intrevad pentru Dvs o cariera de succes. Multa sanatate din Queens , NY.
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. A fost o emisiune în care am ascultat multă muzică de calitate și chiar și piese interpretate live de Vasile Mardare, încât nici nu am simțit cum au trecut cele 3 ore și jumătate. Felicitări, Andrei Partoș! Felicitări, Vasile Mardare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here