TVR acuză: Un cartel de televiziuni a luat drepturile pentru Liga I

Articol preluat de pe PaginaDeMedia.ro

0
71

Postul public vorbește de un presupus „cartel” al televiziunilor, din cauza căruia TVR nu a mai luat competiții sportive importante.

Subiectul „cartelurilor” a fost discutat chiar în Consiliul de Administrație, vineri, unde s-a prezentat chiar o adresă ce urmează să fie trimisă către Consiliul Concurenței.

TVR sesizează Consiliul Concurenței acuzând o „cartelizare a unor televiziuni” pentru achiziția unor competiții sportive.

Cazul a fost discutat vineri, în cea mai recentă ședință a Consiliului de Administrație al postului public.

Din informațiile Paginademedia.ro, la capitolul Informări, spre finalul ședinței care a durat opt ore, s-a adus în discuție că TVR va transmite către Consiliul Concurenței o adresă „referitoare la cartelizarea unor televiziuni comerciale şi pierderea drepturilor de televizare a unor competiţii sportive de către SRTv”.

Ce acuză TVR în adresa către Consiliul Concurenței?

„În document a fost subliniat faptul că TVR porneşte din start cu şanse minime în fiecare negociere de achiziţie de drepturi TV – drepturile de difuzare ale competiţiilor interne de fotbal, Liga 1, sezoanele 2014 – 2018, de exemplu, fiind achiziţionate de un cartel format din televiziuni comerciale”, potrivit informării privind ședința de vineri, obținut de Paginademedia.ro.

Puteți citi mai multe aici: https://www.paginademedia.ro/2019/07/tvr-acuza-un-cartel-de-televiziuni-au-luat-drepturile-pentru-liga-i 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here