UN GEST CARE M-A IMPRESIONAT

0
25

Maria Pana Cioburi de iubireAm primit, de-a lungul anilor de R.R.A. câteva plicuri, mari și mici. Cu scrisori, CD-uri sau cărți. Au fost câteva care mă certau, mă criticau și a trebuit să dau ”Note explicative” conducerii. Pe bune. Pentru cele laudative n-am fost solicitat să explic, nici n-am fost onorat cu o strângere de mână (atrita mea eo fi de vină?). Doamna Maria Pană a scris rânduri măgulitoare, exagerate dar plăcute pentru orice om care se ocupă de un astfel de domeniu.
 

4.10.2016, Ploiești
Mult stimate Domn,
Deși nu mai este vremea epistolelor eu totuși vă aștern câteva rânduri, în care vreau să vă aduc multe elogii și admirația mea totală, pentru superba emisiune pe care o realizați, reușind prin aceasta să încântați, să uniți și să culturalizați, în același timp, inimile și mințile multor oameni pe întregul mapamond. Cu pregătirea dvs, cu măiestria, capacitatea și farmecul dvs reușiți să mânuiți extrem de frumos frâiele unei grandioase emisiuni de talie internațională. În emisiunile dvs mai reușim și noi, cei mai trecuți de vârsta tinereții, să ascultăm muzică bună care să ne meargă la suflet.
De multe ori aș vrea să vă spun și eu părerile mele despre multe subiecte dezbătute în emisiuni, dar nu folosesc calculatorul datorită mai multor impedimente. Însă vă pot asigura că gusturile, părerile sau principiile mele sunt mai clasice, dacă pot să mă exprim astfel. (…) Eu sunt o minusculă poetă nevăzătoare și am ținut foarte mult să vă trimit primul meu volum de versuri apărut anul acesta. Sper să apreciați modestele mele poezii scrise mai recent ori mai de mult. Țin să specific faptul că aceste volume sunt oferite în dar din toată inima. Închei, urându-vă în continuare, noi și mari realizări în tot ceea ce faceți și la muncă și în viață cu umila specificare: să aveți mai multă grijă de sănătatea dvs.
Vă rămân o fidelă admiratoare,
Maria Pană

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here