Trooper la Psihologul muzical (ediția 733 din 15.10.2016) – AUDIO & VIDEO

0
164

Trooper la Psihologul muzical Radio Romania 2016O ediție care începe cu Bob Dylan (Premiul Nobel pentru Literatură), Frankie Miller și Ten Years After, nu poate continua decât cu ceva inedit și intens. Au revenit trei componenți ai grupului Trooper: Alin ”Coiotu” Dincă, fratele său Aurelian ”Balauru” Dincă (cu chitara și vocea la el) și Oscar (Ionuț Rădulescu, vocal conjunctural, altfel basist) pentru a anunța lansarea noului album „În ziua a opta” (care este și cel de-al 8-lea din cariera grupului din Târgoviște). Lansarea e precedată de câteva concerte, iar pe 5 noiembrie, fanii vor putea achiziționa CD-ul.
 
Au fost foarte multe mesaje, multe cereri de piese din partea cunoscătorilor. Cei trei au răspuns prompt și au cântat de toate, vechi sau mai noi, au fost și câteva cover-uri internaționale, de laTom Jones la Al Bano sau Iron Maiden. Dar și un tribut adus lui Valeriu Sterian cu piesa „Nopți”. Firește că veți asculta și alte piese de pe noul produs, în frunte cu „Corupția ucide”. Au fost și repere din istoria grupului utile pentru cei care abia acum descoperă muzica Trooper. Am consemnat a 6-a vizită la „Psihologul muzical”. Putem vorbi de o formă plăcută de dependență.
 
Agenda pop rock cuprinde piese cu Chris De Burgh, Carpenters, Sandra Kim, The Four Aces, Rod Stewart, Chris Andrews, Kappa (un album reeditat în acest an de Sandy Deac cu titlul „If”), noutăți cu Passenger, Regina Spektor sau Beth Hart.
 
Top 5 Sentimental a fost unul energic, al grupului britanic Ten Years After. Primele clasate au fost 1. Love Like A Man, 2. I’ m Going Home, 3. I’d Love To Change The World.
 
Audio:

 
 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 400!)
TrooperElena Niculae Cu mare drag …..iar invitatii din noaptea asta sunt niste OAMENI deosebiti …..succes mult la emisiune si toate cele bune celor de la Trooper !
Vlad Angelescu Bună seara!! Sa auzim muzică bună!! Stay Trooper!!
Ramona Oscar!!! Bine ai venit! Unde mai poată fi găsită cartea tradusă de tine?
Simona, metalfan Wow! Coveruri! Hai spuneţi sincer! Voi vreţi să prindeţi nişte nunţi şi botezuri! :))))
Ioana S. Korppi Intrebati-i va rog daca au planuri sa puna noul album si pe iTunes (ca sa poata si romanii din strainatate sa aiba acces usor la album fara sa trebuiasca sa ne mai milogim de rudele din tara sa ni-l procure).
Dana Există vreun personaj în creaţia Trooper? Ca Eddie sau Vic Rattlehead?
Cristi, Olanda Felicitări băieţi! Albumul sună foarte bine!
Gina Sunt din Târgovişte, la fel ca ei! Sunt de serviciu şi vă ascult! Îmi place provocarea cu piesele!
Claudia Bogdan Va salut. De abia astept sa apara albumul pe i tunes. Incep sa numar fiecare minut pana atunci…
Mihai Armene Salutare de la Piatra Neamț.
Sfântu Adie Salutari baietilor si felicitari pt noul album, felicitari Andrei pt emisiune.
Andrei Wam Salutari din Liverpool! Engelbert Humperdinck…excelenta alegere!
Lavinia Ban Mulţumesc pentru piesa Didei Drăgan!
Ioana Sunt magnifici invitaţii!
George, Los Angeles Mă bucur că avem top cu textieri! 🙂
Miruna Jos pălăria în faţa invitaţilor! Aşa disponibilitate la a cânta live, mai rar vedem! Mulţumim pentru o noapte specială!
Mariana Olteanu Vă mulţumesc că aţi ţinut cont de propunerea mea! Am votat şi eu la topul cu textierii! Mulţumesc încă o dată!
Mariana A fost o încântare această ediţie! Mii de mulţumiri!
Marius Eugen Coman ·  Nu-mi vine sa cred ca m-ai tinut treaz pana la ora 3 !!!..si,dimineata la ora 7 trebuie sa ma pun in miscare…:) Oricum,multumesc pentru aceasta noapte !
Veronica, Cluj Pe mine mă bucură orice concert care are loc în Cluj! Fie şi Depeche Mode!
Niko, Milano Daa… am auzit de concertul DM… L-au anunţat de la conferinţa de presă din Milano… Acolo a făcut Pro TV-ul interviul. Dar, chiar e slab! Nu ştiu de ce au impresia jurnaliştii că trebuie să fie neapărat haioşi… Haioşeniile nu vând bilete, informaţia, da! Sigur că e plăcut să ai şi elemente de umor, dar dacă la finalul interviului nu rămân cu nimic solid… atunci e apă de ploaie. Am văzut pe pagina organizatorului că au lansat provocarea cititorilor de a adresa întrebări lui Andy Fletcher şi vor alege ei una care va fi şi premiată. Au fost 7 întrebări în total! M-am mirat că sunt atât de puţini iubitori de DM dornici să adreseze întrebări! Dacă vă uitaţi acolo, pe ei îi interesau detalii despre album, turneu… Reporterul s-a făcut de râs… Chiar să nu intuieşti ce-i interesează pe oameni?!
Lavinia Senzaţionali invitaţii din această noapte! Mi-a plăcut mult că sunt admiratori ai lui Albano! Au cântat Delilah dumnezeieşte! Nu-mi vine să cred că o trupă care abordează genul heavy-metal, are şi astfel de preferinţe muzicale! Bravo băieţi!
Ştefania Eu îmi doresc să faceţi topuri şi cu Backstreet Boys, Boyzone, Spice Girls, Justin Timberlake! Vă rog mult!
Arici Ţepos Da, da. Le punem pe toate la un loc: Top The 90s – decada în care a murit muzica. :))))
Teddi, Londra Sigur că da! Top Nirvana – cele mai frumoase piese fără melodie. :)))
Simona, metalfan Nu mi s-ar părea interesant un top Nirvana… A făcut destule Kurt Cobain… n-are sens să-mi mai strice o dimineaţă. :)))))
Carina Eu mi-aş dori un top Eurythmics & Annie Lennox! 🙂 Şi cu perioada solo a lui Annie! Sigur că da!
Doiniţa E foarte greu să aleg textierii. Îmi plac mai mult de 10!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here