Uriah Heep la Hard Rock Cafe: Categoria cu loc la masa in sala este Sold Out!

0
17

Uriah Heep 12 noiembrieUriah Heep revine la Bucuresti in cadrul unui concert de neuitat ce va avea loc pe 12 Noiembrie la Hard Rock Cafe cu incepere de la ora 21:30.
Categoria de bilete cu loc la masa in sala a fost epuizata. In momentul de fata mai sunt locuri disponibile in picioare, in fata scenei la pretul de 79 de lei.
Trupa s-a infiintat in anul 1969 si este considerata unul dintre cele mai importante trupe rock ale anilor `70. De-a lungul carierei, Urah Heep, a sustinut turnee in toata lumea si a uimit cu show-urile live care au adus laolalta fani vechi si noi. Printre piesele care au faacut istorie in lumea muzicii rock se numara „Gypsy”, „Easy Livin`”, „July Morning” si „Lady in Black”, inclusiv varianta alaturi de IRIS. Piesa a ajuns in fruntea topurilor din Germania.
Uriah Heep este formata din:
Mick Box – lead guitar, backing vocals
Phil Lanzon – keyboards, backing and lead vocals
Bernie Shaw – lead and backing vocals
Russell Gilbrook – drums, percussion
Davey Rimmer – bass
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here