VĂ ROG SĂ MĂ LĂSAŢI SĂ ZIC!

0
33

talk aIar m-am trezit cu o doamnă revoltată, care mă apostrofa pe FB, pentru că am avut comentarii legate de viaţa social-economică şi politică a ţării. Periodic reacţionez la ce văd. Nu pot fi indiferent. N-am fost niciodată. Periodic exprim mirări, îndoieli, enervări, cum o fac mai toţi cetăţenii. Unii la vedere, alţii discret. Nu am preferinţe, am simpatii şi antipatii explicite sau subînţelese. Nu-mi place niciun partid existent în acest moment pe piaţă. Opiniile mele NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU EMISIUNEA (titlul îmi aparţine 100%, iar conceptul radiofonic nu include teme politice sau sociale), CU MUZICA, CU RADIOUL.  Scriu aici, pe site-ul personal, sau pe FB, tot pe pagina mea. Nu pot înţelege de ce crede cineva că eu n-aş avea drepturi identice cu ale altor persoane din lumea reală sau virtuală. Îi rog pe cei care vizitează acest spaţiu,  „Psihologul muzical”  (News/Website scrie şi pe prima pagină) sau pagina mea personală, să lase dojenile pentru acasă la ei, să comenteze, să dialogheze, să vină cu argumente, dar nu să-mi permită, sau nu, să mă exprim.  Mai lăsaţi-o pe aia „cu ocupă-te tu de muzică” pentru că e penibil când îi spui asta unei persoane de 66 de ani. Ştiu că par tinerel, dar vremea cu bobârnace s-a dus. Ştiu că voi, postacii, aveţi sarcină să discreditaţi pe oricine credibil, dar nu procedaţi aşa, găsiţi soluţii mai inteligente. Sper să nu mai revin la subiect. Sigur că blochez fără ezitare orice abatere, dar aş vrea să mă viziteze NUMAI oamenii care mă consideră un partener de comunicare util şi agreabil.
 
P.S. Iată ce postare am avut azi pe FB. După ce l-am blocat şi-a schimbat numele! Fireşte că am răspuns pentru că-mi place să-i văd cum se agită, cum devin curajoşi, cum îl sfâşie pe „Tataie” (am scris cu majusculă pentru că mă respect). Găsiţi reacţiile mele pe statusul meu…
Brad Andrei tataie lasa politica si baga muzica!
Cristi Cristian tataie lasa politica si baga muzica!
Brad Andrei numai securisti vedeti peste tot suntem in 2015 si tot de comunisti vorbiti sunteti funny mai trebuie sa vb si de rezbelul unu mondial si doi, chiar ca asa sunt toti bunicuti iti amintesc tot timpul cit au fost ei de barbati ei care i-au adus pe rusi si acum se dau mari democrati .tataie citeste si baneaza-ma dar vezi la radio mai cheama si oameni mai tineri ca de astia rasuflati si resapati e plina piata. cu respect pinguinul vesel!
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here