Terminal White, Daniel Făt la Psihologul muzical (ediţia 664 – 20.06.2015) – VIDEO & AUDIO

0
279

Daniel Fat la Radio Romania 2015
Daniel Fat la Radio Romania 

Emisiunea a avut patru părţi. David Pistrui (Terminal White) a venit de la Chicago pentru a-şi lansa albumul „Blind Pig” prin două concerte la Bucureşti. Grupul româno-american a avut apariţii destul de rare în ultima vreme în România. A venit în studio copleşit de emoţie şi amintiri. A fost destul de des pe vremea emisiunii Vineri Noaptea în Direct. În 1991 realiza o rubrică specială „Chicago-Bucureşti Tur-Retur Rock ‘N’ Roll” alături de actriţa Carmen Trocan. Acum a venit împreună cu producătorul Alexandru Sin şi regizorul Silviu Munteanu. Toţi trei au furnizat date extrem de interesante despre muzică, film, concerte şi proiecte îndrăzneţe.
 
Daniel Făt a revenit după 11 ani în emisiune. Atunci venea de la Baia Mare, acum de la Braşov. A avut multe de povestit şi de cântat. Am avut secvenţe de pe albumele „Nu te-ntinde broască-n tău” (2006), „De lăv”(2007)  şi recentul CD , intitulat „Nouă Balade” (2015). A cântat cu chitara, a recitat, a interpretat pentru că este şi un talentat actor care-şi dă curând masteratul la Galaţi. A relatat cu mult umor diverse situaţii din deplasări inedite, inclusiv în China. Are numeroase premii în festivaluri folk din ţară. A recomandat nume din lumea folk-ului, a propus chiar grupul de familie Om Bun cu un CD proaspăt, „Revelaţie”. Pe lista de preferinţe personale au figurat nume ca Timpuri Noi, The Beatles, Toy Dolls, Semnal M, Run DMC ş.a.
 
A treia parte a aparţinut Topului 5 Sentimental cu muzica lui Neil Diamond. Pe  primele locuri s-au clasat 1. September Morn, 2. Sweet Caroline, 3. Song Sung Blue.
Agenda pop – rock” a inclus un prim concurs Beth Hart, piese cu Adrian Berinde, Brian Wilson, Lionel Richie (duet cu Jennifer Nettles), Toto Cutugno ş.a.
 
Audio:


 
Selecţia mesajelor:
Terminal White la Radio Romania
Terminal White la Radio Romania

Vicky: Welcome David Pistrui! Do you know what “pistrui” means in English? So… you are from Detroit…  Iggy Pop is also from Detroit! I already like you, David!
DarkAngel: Hi David! You are the second guest from Chicago to this show! Last year, we had the chance to talk to Michael Angelo Batio! Welcome Terminal White!
Adryan, Sydney, Australia: Terminal White sounds great! I liked the song!
Black Eloise: Wow! Great song!!! I really like it!
Dorina, Buc: Good band! Great sound!
Mădălin, şofer de tir, Serbia: So… everybody says “rock is dead”. What do you think?
Ramona: Congrats! Your songs rock!!! Thank you!
Amedeo Good evening ! It is fabulous Love me like a spy ! We love it ! With best wishes of success!
Irina:I like Terminal White! Good luck! I’m buying the CD!
AriciŢepos: Ce s-aîntâmplat? Am plecat un pic din camera şi a venit în studio şi Paul Ciuci?
Marcel Pricop ,Baia Mare Mulţumesc pt  o noapte frumoasă! M-ai inveselit  total! Se simte umorul băimărean ! Sunt şofer de tir. Vă ascult de la Hamburg!
Teddi, Londra: Mulţumesc pentru răspuns! Să vă spun de unde mi-a venit întrebarea. Miercuri am fostîn Germania şi am văzut Blackmore’s Night. Au cântat într-un castel superb. Eu m-am învoit de la muncă, am plătit o grămadă de bani pe bilet, plus drumul până acolo, cazare… În fine! Pentru mine era un vis împlinit! Nu contează că voi mânca iaurt până la următorul salariu. Am venit, însă, foarte dezamăgit! Am stat în rândul doi. Îl vedeam perfect pe Blackmore! Idolul meu! Un munte de gheaţă! Iceberg-ul care a scufundat Titanicul!  N-a scos o vorbă! Nici nu vreau să-mi mai amintesc! Mai bine stăteam acasă!

Dumitrache Sorin Va salut….si vom vota si noi cei nu suntem metalisti,dar iubim rockul…nu stiu dar presimt ca baladele vor domina topul.

Razvan Toma Buna noapte. Mi-aduc bine aminte de David Pistrui si Carmen Trocan. Apartitia lor a fost una dintre bunele idei ale fostei emisiuni Vineri noaptea in direct. Era o perioada frumoasa din tineretea mea, cand multim romani eram inca incarcati cu sperantele aduse de schimbarile din 89. Voiam sa-l intreb pe David Pistrui de ce nu a invatat si limba romana, daca tatal lui era banatean?

Emil Bedreag Prezent la datorie, salut cu respect invitatii, si ma bucur ca putem asculta si in aceasta noapte muzica buna alaturi de RRA, buna noapte !!!

Robert Burcea Va salut si va urez emisiune placuta!

Elena Carmen Serban O noapte frumoasa prieteni,Salutari cu drag Andrei,spun cu bucurie Welcome invitatului tau special! Congratulations!! va imbratisez!

Radu Cartianu Buna dimineata! Am ajuns si eu.  Ascult.

Antohi Melania Invitatul este interesant, talentat și e o placere sa-l asculti !!!!

Farmacia Muzicala Neaţa bună! Mă desFĂT cu voi încă de la început, dar nu m-am manifestat… O bucurie să ascult aşa muzică inteligentă şi spirituală! Felicitări, Daniel! Din păcate, inteligenţa dăunează grav consumerismului… A propos de „Telenovele, manele, belele”, mai era un cântec de alt autor dar cu acelaşi mesaj: DE CE N-APAR FOLK-IŞTII LA TELEVIZOR 


 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here