Vasile Șeicaru la Psihologul Muzical (ediția 855 – 16.02.2019)

0
393

După aproape doi ani a revenit Vasile Șeicaru în studio. Primirea, din partea ascultătorilor, a fost una extraordinară. Sute de mesaje entuziaste, atmosferă de bună dispoziție, cereri de cântece de ieri, de azi, amintiri frumoase din viața artistică, din sport, școală, satul natal sau colegi de breaslă. Au fost compozițiile proprii, dar a fost și un cântec scris de Claudia Șerdan (trăiește în Italia) pe versurile lui Vasile. O primă audiție surprinzătoare și foarte apreciată. Au fost și câteva propuneri din repertoriul internațional. Un album nou este în pregătire.

Agenda pop-rock include piese cu The Simpsons, David Bowie, Slayer,Ammunition, Black Cat (de ziua lui Eugen Caminschi) în timp  ascultătorii care au cerut Megadeth, T.Rex, G. Brassens, Iron Maiden s-au bucurat.

Runda a 15-a a „cântecelor dătătoare de piele de găină ” are nume grele ca Led Zeppelin, Gabriel Cotabiță, Simply Red, Tudor Gheorghe sau Bon Jovi.

Top Sentimental i-a aparținut lui Lou Reed. Pe primele locuri s-au clasat: 1. Perfect Day, 2. Walk On The Wild Side, 3. Satellite Of Love.

Audio:

 

Mesaje și filmări din emisiune:

Ionel Constantin, Ciorogârla Am revenit şi vă ascult cu drag. Vă salut!

Elena, Grecia Vă ascult ca-n fiecare noapte de vineri. Vă mulţumesc pentru muzică.

Niko, Milano Eu zic să puneţi genericul de primivără ca să o convingeţi să vină mai repede.

Ana, Havana, Cuba Vă ascult cu lacrimi în ochi (de nostalgie, de bucurie). Îşi mai aminteşte Vasile când a fost prima dată în Costineşti? Îi cunoaşte pe cei de la Amicii?

George, Los Angeles Participa şi Vasile la meciurile de fotbal din Costineşti?

Lara, Manchester Sunt cu voi şi vă ascult cu mare drag!

Tania, Ucraina Îl felicit pe Vasile Şeicaru! Mă bucur să îl ascult!

Adryan, Sydney Nici nu vă puteţi imagina cât de fericit sunt să vă ascult! Felicitări!

Anton, Texas Vă salut! Îmi place Vasile! Îmi plac şi preferinţele lui muzicale!

Ciprian I-am admirat întotdeauna pe toboşarii din trupele de thrash metal. Sunt de-a dreptul excepţionali. Mulţumesc pentru Slayer!

Lucian Aţipisem şi am avut impresia că a început furtuna, cu tunete şi fulgere. Visam că eram pe stradă şi alergam să-mi găsesc adăpost şi în timp ce fugeam mă întrebam de ce tună iarna?! Am alergat atât de tare încât am căzut de pe canapea… atunci mi-am dat seama că e Slayer la radio. Mulţumesc! Mi-ar fi părut rău să adorm şi să pierd restul emisiunii.

Traian Îmi place foarte mult perioada acustică a lui Marc Bolan. E o surpriză plăcută să-l ascult. Mulţumesc!

Alin Mulţumesc pentru Lou Reed! Dacă vreţi să mă credeţi, până acum am crezut că sunt singurul care îi ascultă muzica în România. Prietenii mei nici nu au auzit de el. Nu am găsit pe nimeni care să-mi împărtăşească pasiunea pentru muzica lui, de aceea am intrat pe forumuri străine şi mi-am făcut prieteni acolo. Nici nu ştiţi cât de mult mă bucur să îi ascult la radio!


 

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here