VĂZUTE LA TV

0
43
23 DE ANI DE LA MINERIADĂ
Cei de pe B1TV îşi amintesc. Ceilalţi nu prea au motive. În fond, sunt oamenii celor care i-au adus pe mineri în Bucureşti!
CODURILE NU NE LASĂ!
Cod galben, portocaliu…peste tot! Ştirile sunt pline de apă. Se spune că abia sâmbătă va fi ceva mai frumos! 30 de judeţe au probleme în acest moment!
MUZICĂ LA MATINEU
Pe TVR2 a prins o reluare plăcută cu Suzana Georgescu vizitată în Germania de Doru Rocker Ionescu. Doamna cântă excelent şi azi! Am ascultat un cover după Janis Joplin…de zile mari! Eu o ştiu de pe vremea Casei Studenţilor, la începutul anilor 70
NICOLĂESCU ARE 4,50!
La Realitatea este emisiunea aia cu dosare de politician. Un tip cu voce imposibilă (spre contratenor, varianta vorbită) şi o mecla destul de antipatică, face analiza unor oameni din diverse partide. De dragul credibilităţii se ia şi de guvernanţi. Problemele sănătăţii sunt imense, aşa că nota primită la final de prezentare de ministrul contabil al domeniului, a luat un 4,5 indulgent!
BĂRBAŢII SUNT COPII PÂNĂ LA 43 DE ANI
Asta comentează blondele de la Kanal D . E o ştire preluată din presă. Femeile se maturizează la 32 de ani…Lista e amplă…unele elemente se potrivesc la orice vârstă, iar altele la orice femeie. ” Draga mea prietenă” e o emisiune de divertisment cu momente educative răzleţe!  Oricum Brâncuşi spunea cu totul altceva despre copilărie…dar el nu era cercetător britanic!
STEAUA NU PREA SCAPĂ
Steaua
Steaua
La Sport.ro e subiectul favorit. Se anticipează că UEFA va judeca aspru dosarul Stelei. Probabil că aşa va fi, dar venind dinspre presa română, mi se pare o mare porcărie. Cei care l-au făcut vedetă pe Becali, care l-au încurajat în toate nebuniile, care au stat în genunchi în faţa lui, ar trebui să tacă măcar o vreme. E destul că o echipă nevinovată, cu un antrenor nevinovat plătesc pentru faptele unui patron, consumate cu ani în urmă. Mulţi îşi doresc ca Steaua să fie depunctată şi în intern…
RADIOURILE NU LE VOR?
cristina spatar
Cristina Spatar
Roxana Andronescu şi Cristina Spătar se plâng la Kanal D că nu ajung la posturile de radio. Că cele de nişă sunt puţine şi nici acolo nu ţine. Domniţele erau foarte ferme în afirmaţii, deşi recunoşteau rolul radioului în devenirea unui artist. Roxana a amintit Rock FM şi Radio Guerila ca fiind cele l-a care s-a gândit. Nu ştiu ce noutăţi are Cristina, dar despre Roxana ştiu că are o singură piesă pe cont propriu. Pe care am primit-o de la un prieten de pe FB şi nu de la ea. În 2009 iată ce scrie pe site-ul MediaPro despre Cristina:”Acum, se bucura de succes pe ProFM, Kiss FM si Radio ZU. In urma cu putin timp, a filmat si videoclipul, in regia lui Iulian Moga. Un rol important l-a avut Alex Abagiu, care a avut grija ca imaginea artistei sa fie impecabila. La noul album, o mare contributie o au Ionut Radu, Adi (Korect) si Laura Mihaila, cei care i-au compus piesele”. Apoi articole despre naşteri, depresii, etc. Cu aşa ceva să apară la radio?
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here