Viorel Gaiţă la Psihologul muzical (ediţia 620 – 16.08.2014) – AUDIO

0
152

Viorel Gaita la Psihologul muzical

Un remember emoţionant al marelui compozitor Florin Bogardo a deschis ediţia.
A revenit în studio Viorel Gaiţă (născut la Bucureşti pe 2 mai 1964) cu o primă carte a carierei, intitulată „Ţara lui Gaiţă” (Pamflete minimiste, nici prea vesele, nici triste). Radu Cosaşu scria despre Gaiţă:” E mult mitică dar şi mai mult Urmuz în experienţele domnului Gaiţă”. Cuvântul înainte este semnat de Ioan Groşan: „ …salonul select al literaturii satirice româneşti a câştigat prin Viorel Gaiţă un membru de frunte”. Criticul Ileana Lucaciu despre invitatul nostru de vineri noaptea: „Viorel Gaiţă este un personaj unicat: realizator, moderator, dar şi actor dedicat satirei şi finei ironii”.
 
Pe lângă o serie de farse spumoase, am avut şi multă muzică de pe lista cu preferinţele lui Viorel Gaiţă: Phoenix, Guns’ N ’Roses, Nicu Alifantis, Van Halen, Coolio, Semnal M, Queen ş.a. Au fost multe întrebări şi comentarii din partea ascultătorilor. Repere biografice ale invitatului, colaborări cu diferite televiziuni, despre „secretele” farselor TV, concerte văzute în Otopeni (unde locuieşte), legătura cu sportul, mai ales cu tenisul au fost la loc de cinste. Fiul lui Viorel, Andrei, are 13 ani şi joacă tenis. De altfel am comentat împreună partida Simonei Halep cu Maria Sharapova. Am avut parte şi de perle de la BAC-ul 2014.
Agenda pop-rock a consemnat cei 45 de ani de la Festivalul de la Woodstock, ziua de naştere a Madonnei, sau cea a dispariţiei lui Elvis Presley.
A fost timp şi pentru rubrica „Răspundem când suntem în stare” în care am inclus piese propuse de prietenii emisiunii cu Maria Nagy, Alice Cooper, HIM, Kempes, Iggy Pop, The Eagles, Scorpions, Massara, dar şi câteva noutăţi cu Margareta Pâslaru (piesă compusă special pentru cei 555 de ani ai Bucureştiului) sau Robin Thicke. N-am avut Top 5 Sentimental dar au fost multe piese cu Maria (Anastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu, Max Mutzke, George Baker, Ricchi e Poveri, BZN ş.a.)
 
Audio:
 

 
 
Aveţi mai jos câteva dintre mesajele primite în timpul emisiunii (au fost peste 250!):
Arici Ţepos Salutare prieteni! Sunt pe recepţie! Vă transmit toate gândurile mele bune din Covasna, de la bunicii mei. Aici nu e caniculă! Ha! 🙂
Vicky Salutare! Eu… am un teanc de teme pentru vacanţă… N-am făcut nimic nici la mate, nici la română… nici nu am citit lecturile suplimentare… Stau toate pe biroul meu şi parcă îmi iau tot aerul… Mi-aş dori să ascult I’m Bored – Iggy Pop, exprimă foarte bine starea mea de acum. Abia aştept să aflu cine va fi cu noi.
Buna dimineata…va ascultam cu interes in drum spre Praga. Suntem pe A1 spre Nadlac si e o vreme super de prima zi de concediu Elena si Alexandru
Boogie Astăzi, mergând pe strădă, am văzut cel mai tare afiş: Bianca Drăguşanu cântă într-un club bucureştean. S-ar duce invitatul la concert?
Eugen, Arad Vă salut cu  drag şi vă  ascult din nou, cu tot mai multă plăcere. Sunt curios cine este invitatul nopţii! Seară frumoasă, vă stau din nou alături până dimineaţă, dacă nu mă răpune somnul.
Ana Salutări de la Bologna! Vinerea e ziua mea preferată a săptămânii pentru că pot asculta Psihologul muzical!
Daciana, Lugoj David Bowie şi Queen = superb! Era mai bine dacă îl luau pe David în locul lui Adam Lambert! Ar fi fost fabulos!
Lavinia Ban Îmi plac alegerile muzicale! Şi poveştile!
Daniela B. Mocanu: Va ascultam cu placere din California si va rugam sa transmite-ti tutoror ce poarta numele sf Maria numai bine si bucurie. Andreas de 10 ani transmite pt Buni din Soimari „La Multi Ani de Sf. Maria!”. Multumesc frumos
 
Boogie Foarte tare piesa! Am luat chitara să mimez că o cânt eu şi să mă sparg puţin în figuri, dar am uitat că era amplificată şi au ieşit două acorduri cam tari… Dacă vine Poliţia la uşă… am încurcat-o! :)) Acum m-am băgat în pat şi mă prefac că dorm! :))
Cristina, metalfan Foarte tare farsa cu pierderea copilului! :))))
DarkAngel Întrebare pentru invitat: pe cine preferă: pe Bugs Bunny sau pe Daffy Duck?
Bunä noapte,stimati domni! M-au binedispus farsele invitatului dvs. Sunt CÄTALIN BACAUANU si doresc sä fac si o rectificare pt cei de la stiri: e vorba de satul Gäiceana, nu Gäceana, deci cu ,,i” dupä Gä-
Robert Burcea Am râs mult. Frumoase farse.
Indra Dumitru Ce surpriză plăcută! Viorel Gaiţă în studioul emisiunii  Psihologul muzical. Am urmărit cu plăcere farsele dumnealui. La mulţi ani tuturor celor care poartă numele Maria şi derivatele acestui nume. Dacă se poate, mi-ar face mare plăcere să ascult melodia „Maria” interpetată de Anastasia  Lazariuc şi Mihai Constantinescu. Mulţumesc mult. Cu drag.
Lylytrance Dar să ştiţi că este foarte intimidant pentru noi să auzim şi la ştiri şi să citim în ziare perle de la BAC… Se pune prea multă presiune pe noi şi nu este corect! Am colegi care au zis că nici nu le vine să se înscrie la BAC din cauză că pot fi făcuţi de râs în presă…
Cornelia Mulţumesc pentru Kempes!!!
Boogie Alice Cooper şi umorul lui fantastic! Mulţumesc!
Paula Florescucojocaru : Imi doresc ca cele comentate de mine…pt.ziua de ieri am spus-o cum inteleg si mai ales ”logic” si unde mai pui ca asa am vazut si am trait aceste datini,sarbatori,dar subliniz”cite bordeie atitea obiceiuri”.O seara si o emisiune reusita.Sa nu uitsti ca va sunt alaturi.
Anda Escu Da, asa mai merge, dupa melodia lui Scorpions ma simt mai bine
Jean Paunescu O iubesc,pe HALEP,dar incerc obiectivitatea: Invocam tot felul de tertipuri ale Sharapovei pe teren,nu sunt un specialist in tenis,totusi ma domina intrebarea daca nu cumva este vorba de valoare !!! Poti invinge de atitea ori numai cu tertipuri ? Personal,nu cred !!!
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here