Robin and the Backstabbers cântă la Grădina Verona din Bucuresti joi, 21 august

0
31

Seria de concerte Verona Acoustic Season de pe timpul verii continuă la Grădina Verona din București joi21 august, de la ora 19:00! De data aceasta vor urca pe scenă Robin and the Backstabbers!

Robin and the Backstabbers este o trupă rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Inspirați de Paul Simon, taxidermie și Parcul Național Munții Călimani, membrii formației descriu muzica pe care o fac ca “pop melodramatic”. După 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla, un prim album de succes și premiul „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa lucrează în prezent la un nou disc de studio, a doua parte a viitoarei trilogii intitulate Bacovia Overdrive.
Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, cei mai importanţi artişti români de rock, indie şi jazz venind în splendida grădină din spatele librărieiCărtureşti pentru nişte concerte deosebite, lejere şi cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de către Overground Music şi Cărtureşti.
Biletele la concert costa 30 de lei si se gasesc pe iabilet.ro.

Joi, 21 august
Concert acustic Robin and the Backstabbers
Grădina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucureşti
ora 19:00
intrare: 30 lei

Robin and the Backstabbers
– 
Andrei Robin Proca (voce, chitară)
– Florentin Vasile (chitară)
– Vlad Feneșan (chitară bas)
– Vladimir Proca (tobe)
– Radu Moldovan (tobe, percuție)
– Andrei Fântână (saxofon, clape)

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here