Vizită la Grădina Botanică (20.08.2022)

0
205

Vizită la Grădina Botanică (20.08.2022)Am mers astăzi la Grădina Botanică din București (este 10 lei un bilet pentru adult și 5 lei pentru un copil).

Mă gândesc serios că administratorii acestui parc ar trebui să îi învețe și pe primarii din București (fie că vorbim despre primarul general sau despre cei de sector) cum poate fi menținută curățenia într-un astfel de loc.

Am auzit o grămadă de comentarii ale unor oameni care dau vina pe păsări pentru mizeria din Cișmigiu și din alte parcuri bucureștene.

În Grădina Botanică sunt la fel de multe păsări (ba chiar mai multe) și nu există găinaț pe alei. Există lacuri și culmea, nu put (dacă mergeți pe Splaiul Independenței, pe malul Dâmboviței, abia puteți respira). Am văzut zeci (poate chiar sute) de rațe și de lișițe în Grădina Botanică. Cei care au rude la țară știu câtă mizerie fac aceste păsări. Am văzut ciori, porumbei, mierle și o grămadă de alte păsări… Culmea, parcul e curat și miroase a flori.

Cred că în Cișmigiu, în Herăstrău pute lenea omului și lipsa de organizare și de voință. N-are nicio legătură cu păsările.

Galerie foto de Iulia Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here