Vor schimbarea radicală. USR propune oficial: banii pentru presă să se ducă la bolnavi. Campania „E o mită mascată”

Articol preluat de pe site-ul Pagina De Media

0
80

De la Bani pentru presă la Bani pentru bolnavi. USR propune câteva amendamente esențiale la Ordonanța Bani pentru presă. Pe scurt, propune ca banii (cele 40 de milioane de euro din campania Guvernului) să se ducă nu către instituțiile media, ci către bolnavi.

În forma actuală, este o mită mascată nedeclarată din care beneficiază marii moguli de presă. Cei mai mulți bani se duc și spre televiziuni care nu informează”, a declarat deputatul USR Iulian Bulai pentru Paginademedia.ro.

Deputații USR Iulian Bulai și Cătălin Drulă au depus deja amendamentele la Ordonanța de Urgență a Guvernului privind campania de informare, care mâiine intră la Comisia de cultură și mass-media din Senat, urmând ca în perioada următoare să intre în plen.

Cei doi deputați USR nu sunt de acord nicio cu eventuala prelungire a campaniei Guvernului, în cazul în care nu se cheltuiesc cele 40 de milioane de euro în cele patru luni de campanie.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.paginademedia.ro/2020/06/usr-propunere-schimbare-ordonanta-bani-presa-bolnavi/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here