Warm-Up Party pentru Ziua Chitarelor 5: Bumblefoot revine în România (25 septembrie)

0
31

Bumblefoot  25 septembrieChitaristul american Bumblefoot, cel care a facut parte din Guns N’Roses vreme de 8 ani, va concerta la București într-un Warm-Up Party pentru Ziua Chitarelor 5. Evenimentul va avea loc pe 25 septembrie 2017, în club Fabrica.
Ronald Jay „Ron” Blumenthal, cunoscut cu numele de scenă Ron „Bumblefoot” Thal, este un chitarist american, compozitor și producător. A fost chitaristul principal în Guns N’Roses, în perioada 2006 – 2014, la recomandarea lui Joe Satriani. De la începutul anilor ’90 a lansat multe albume, precum și un DVD live. În ultimii 20 de ani a lucrat și cu numeroase trupe și artiști în calitate de producător, inginer, scriitor, aranjor și interpret. Bumblefoot compune, de asemenea, jingle-uri TV, melodii tematice și muzică de background.
“De la vârsta de 5 ani îmi doresc să fiu muzician. Când am ascultat trupa Kiss și albumul „Kiss Alive” mi-am dat seama ce vreau să fac în viață. La doar 6 ani mi-am făcut trupă și am început să înregistrez, mi-am dat seama cum să fac înregistrări multi-track folosind mai multe casetofoane, unul cânta, celălalt înregistra… Făceam concerte în subsolul casei mele după ce mă întorceam de la școală, iar această activitate nu a mai încetat”, a declarat anul trecut Bumblefoot, într-un interviu pentru Andrei Partos.
Bumblefoot va sărbători pe 25 septembrie împlinirea vârstei de 48 de ani, astfel că show-ul de la București va fi, totodată, și o petrecere aniversară. Mai mult decât atât, cu prilejul vizitei sale în România, artistul și producătorul american va împușca mai mulți iepuri și va pregăti și alte câteva concerte în diferite orașe ale țării. Aceste show-uri vor fi anunțate în curând.
Bumblefoot va oferi câteva “lecții de chitară electrică” în mai multe show-uri dedicate celui mai îndrăgit eveniment de gen, “Ziua Chitarelor 5”, festival ce va avea loc în mai 2018. În cadrul Warm-Up Party-ului de la București, chitaristul va dezvălui și o parte din line-up-ul festivalului Ziua Chitarelor 5.

Program  Warm-Up Party Ziua Chitarelor 5:

  • Open doors: 19:30
  • Concert Bumblefoot: 20:30

Prețuri bilete la Warm-Up Party Ziua Chitarelor 5 cu Bumblefoot:

  • Acces General – 50 lei ;
  • În seara evenimentului, la Club Fabrica – 65 lei;
  • Bumblefoot’s Friend (bilete VIP, în număr de 25 de bucați) – 150 lei  (include Meet & Greet, prezența la soundcheck și un CD cu autograf) – SOLD OUT!!

Având în vedere că biletele „meet & greet” s-au epuizat, organizatorii mai oferă o șansă celor care doresc să-l întâlnească pe Bumblefoot. Iată ce trebuie să faceți:

  1. cumparati un bilet pentru concertul Bumblefoot din Bucuresti pana pe data de 25 august;
  2. trimiteti apoi seria biletului pe adresa de office@gqentertainment.ro iar pe data de 29 august se vor trage la sorti 5 persoane care vor beneficia de tratatie VIP (aceasta invitatie castigata include Meet & Greet, prezenta la soundcheck si un CD cu autograf; detalii despre cum se va proceda pentru Meet & Greet vom avea in luna septembrie). Tragerea la sorti va fi filmata si urcata pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/germanqualityentertainment/

 
Ziua Chitarelor este un concept unic, propus de chitaristul italian Corrado Sgandurra începând cu anul 2009. Stabilit în România, chitaristul concepe un festival original dedicat nu doar chitariștilor, ci și iubitorilor de muzică rock, în general. Festivalul a găzduit numeroși chitariști de renume internațional, care nu numai că au susținut recitaluri, dar au și împărtășit doritorilor secretele interpretării la chitară în cadrul unor master class-uri organizate în scop educativ și cultural, pe tot parcursul evenimentului.
Având ca principală motivație educarea tinerilor muzicieni români și ridicarea nivelului calitativ de interpretare instrumentala, evenimentul a permis ca accesul publicului să fie gratuit, încurajând tinerele talente să-și îmbogățească cunoștintele muzicale.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here