Ziua Porților deschise la Stadionul Arcul de Triumf – Foto și Video (25.07.2021)

0
161
Ziua Porților deschise la Stadionul Arcul de Triumf (25.07.2021)La eveniment a fost prezent și ministru tineretului și sportului, Eduard Novak.
Au fost prezente mai multe cluburi sportive (în principal juniori, dar și sportivi de performanță). Organizatorii au dorit ca prin acest eveniment să promoveze sportul în masă. Ideea este una nobilă dar… Este greu să ajungi la un public pe care l-ai abandonat de vreo 20 de ani (ca să fiu drăguță și să nu spun mai mult). În tribune erau rudele copiilor înscriși deja la un club sportiv.
Am stat acolo de la ora 10.30 până la ora 13.00 și au fost doar câteva persoane care nu aveau copilul înscris la un sport. Promovarea acestui eveniment a lăsat mult de dorit. De altfel, am aflat cu părere de rău că se înscriseseră foarte puțini oameni pentru turul cu bicicleta. Cu o promovare bună, era imposibil să nu strângi lângă tine măcar 100 de bicicliști de ocazie din București. De altfel, Parcul Herăstrău era plin de bicicliști. Nu poți să promovezi sportul de masă în șoaptă.
Stadionul arată bine și cred că este păcat să nu poată fi folosit de cât mai multe sporturi. Astăzi am văzut rugby, fotbal, fotbal-tenis, tenis de câmp, tenis de masă, scrimă, judo, kempo, tir cu arcul, volei, șah.
P.S. În interiorul stadionului, o sticlă de apă sau de suc costa 8 lei.
Aveți mai jos o filmare și o galerie foto.

 

Filmare pe Youtube:

 

Galerie foto pe Facebook:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here