Zoli TOTH Project, Proconsul, Andra, Robin & The Backstabbers, Hara și mulți alții canta de Revelion in Parcul Titan din București

0
22

revelion 2016Bucurestenii petrec noaptea dintre ani in Parcul Titan, unde Primaria Sectorului 3 a pregatit un program artistic cu totul specia. Vor urca pe scenă: Zoli TOTH Project, Ansamblul Rapsodia Carpaților, Silviu Biriș și Taraful București (condus de Marian Mirea), Ducu Bertzi & Friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui), Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & The Backstabbers, Hara, ROA, Fly Project.
 
Dupa 15 ani de succes cu Sistem, dar si dupa un an perfect cu noua sa trupa, Zoli TOTH are sarcina de a crea un show inedit pentru trecerea dintre ani.
Instrumente deosebite, atipice, clasice si electronice, multa percutie, o echipa extinsa de muzicieni, video proiectii si efecte speciale fac un tot perfect pentru Noaptea Alba dintre ani, organizata de Primaria Sectorului 3.
 
Pentru Zoli TOTH acesta este modul perfect de a petrece Revelionul: „nu mi-as dori sa fiu in alta parte! – declara artistul. Cel mai frumos mod de a te bucura de venirea unui nou an pentru un muzician este pe scena. Și daca e sa ne luam dupa superstitii, ce faci de revelion, vei face in tot anul care urmeaza.”
 
Zoli TOTH Project demonstreaza maturitatea artistica a muzicianului Zoli Toth, care a creat acest produs unicat in Romania, foarte modern, pornind de la instrumente atipice si de la radacinile muzicii clasice. Comparat cu Vangelis si cu Jean Michele Jarre, Zoli TOTH Project imbina muzica cu elemente vizuale inedite, creand un spectacol foarte actual, la fiecare aparitie. Anul 2015 a insemnat pentru ZTP un turneu national, colaborarea cu compozitorul Adrian Enescu pentru proiectul ”Bach in ShowBiz”, colaborarea cu regizorul Alexandru Darie si cu echipa Teatrului „Bulandra” pentru spectacolul ”The Bach Files”, trei videoclipuri, invitatii la festivaluri prestigioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here