Al Bano îi critică pe Fabio Fazio: „Pe scena Teatrului Ariston urcă artiști, nu oi”

0
36

Al Bano a contestat spotul de promovare al ediției din acest an a Festivalului Sanremo, în care pot fi văzute niște oi care invadează scena Teatrului Ariston.
 
O mică polemică, sau mai exact o precizare făcută de Al Bano readuce în atenție o problemă pe care mulți au evitat să o dezbată, deși au privit-o cu suspiciune. Este vorba despre spotul de prezentare pentru ediția din acest an a Festivalului Sanremo care prezintă mai multe oi pe scena de la Ariston.
După prima seară a festivalului, Al Bano, unul dintre veteranii de la Sanremo în ceea ce privește participările și clasarea pe un loc onorabil, a protestat împotriva ideii de a promova printr-un astfel de spot Festivalul Sanremo, cel mai important eveniment al muzicii italiene.
 
„Nu mi-a plăcut absolut deloc să văd în promo-ul pentru festival o turmă de oi pe scena Teatrului Ariston. Dacă aș fi fost în concurs, m-aș fi enervat mai rău. Pe acea scenă urcă artiști care interpretează niște piese, nu urcă oile. Dar, în mod evident, Fabio Fazio vede lucrurile diferit”, a declarat Al Bano.
 

 
 
Alte articole despre Sanremo 2014:
 

SANREMO-PRIMA RUNDĂ – Articol de Andrei Partoş

SCURTĂ CORESPONDENŢĂ DE LA ILEANA POPOVICI (SANREMO)

Farsă la Sanremo: doi actori amatori amenință că se sinucid – adunate din presa italiană

Prezenţa lui Rufus Wainwright stârneşte proteste din partea Bisericii Catolice

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here