Actrita Emilia Popescu vine la „Taxi – 15 ani”

0
193

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana in ziua in care trupa Taxi va sarbatori 15 ani de existenta. Spectacolul aniversar va avea loc in data de 17 martie la Sala Palatului. Pana atunci, trupa continua sa dezvaluie invitatii impreuna cu care va urca pe scena. Asadar, alaturi de Maia Morgenstern, Marius Forea Vizante, Corul Madrigal, Cornelia Tihon, grupul de copii „Do Re Mi”, trupa Taxi este onorata sa anunte prezenta actritei Emilia Popescu.
 
Iata declaratia domniei sale:
„Sunt foarte surprinsa ca Dan Teodorescu s-a gandit si la mine. Sunt foarte bucuroasa sa particip la aceasta sarbatoare pentru ca in peisajul muzical actual trupa Taxi este speciala. Se remarca prin inteligenta, umor fin si o totala lipsa de vulgaritate – lucru foarte rar.
La multi ani, Taxi!”
 
Spectacolul va incepe la ora 20.00. Accesul in incinta Salii Palatului este permis incepand cu ora 19.00. Accesul copiilor sub sase ani este gratuit, daca parintii sunt dispusi sa ii tina in brate.
 
Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pehttp://www.eventim.ro/ro/bilete/taxi-15-ani-bucuresti-sala-palatului-342505/event.html.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here