ADUNATE

0
20

watching tv aAntena 1 îl are pe Nea Mărin. Un personaj toxic, violent, lipsit de umor, de orice reper…lovește fete, băieți, fugărește pe toată lumea. Asta făcea mocofanul și la ProTV. ”Poftiți de vă iubiți” cu persoane grele ca Păsărin (care înjură la greu), Octavian Strunilă, Gina Pistol, Moroșanu…Ei se distrau…
G. Becali aberează vesel la DigiSport cu Grigoroiu și Decebal Rădulescu. Cum ar vinde el pe 10-15 milioane toți jucătorii de valoare. Stanciu, Chipciu, Varela, Hamroun sunt ceruți de peste tot. Îi dă, dar nu-i dă,are mare încredere în echipa lui…Decizia cu un jucător sub 21 de ani să fie obligatoriu, este o imensă prostie…Grigoriu e fanul lui Burleanu și susține ideea. Tâmpiții se admiră între ei.
Antrenorul străin plutește în aer. Pentru națională. Zeci de opinii care susțin cauza unui antrenor român. Și a nenit C. Daum. Nefericită alegere!
Pirlo joacă în campionatul SUA și e foarte eficient. Echipa din New York îl mai are și pe Lampard în componență.
Horațiu Mălăele apare în Las Fierbinți…Un serial cu mai mulți bețivi decât am văzut în toată viața mea, lucrând și la spital de psihiatrie, unde era o secție de dezalcoolizare… Limbajul licențios (anunțat), golănia din texte , succesul de audiență, arată cât de bine a funcționat în toți acești ani sinistrul proiect de imbecilizare al lui Sârbu.
Am suferit enorm văzând cât de nepunticioasă era Simona Halep în partide cu Kerber. A avut mingi bune, unele foarte bune, dar limitele ei tehnice, tactice o împiedică să facă marele pas spre un Mare Șlem. Psihic are căderi vizibile și pentru un neavizat. Scorul strâns, arată că ea s-a străduit: 7-5, 7-6. Nu pare să poată depăși nivelul la care a ajuns.
* Federer a arătat ce înseamnă un mare campion. Era condus cu 2-0 de Cilici și a revenit, câștigând cu 3-2!
* La Digi 24 l-am văzut iar pe R. Burleanu, tupeistul președinte al FRF. Din păcate întrebările au fost foarte cuminți. Chiar și așa, RB a ajuns la kilometri de autostradă, nu la problema stadioanelor. E de neînțeles cum l-au putut vota ”deștepții” din fotbal! Am dedus că e susținut de Vasile Dâncu, vicepremierul pesedist.
* ”Fantastic Show” e un nou program estival vioi de la Antena 1. Florin Ristei prezintă. I-am văzut pe CRBL, Maria Buză, Vârciu, Andrei Ștefănescu, Cezar Ouatu…divertisment haios, mai de cabană, dar binevenit!
* Radu Banciu a oferit telespectatorilor B1TV un atac prelungit la adresa lui Dan Bittman pe bază de vârstă, voce, aspect fizic. De ce? Pentru că Banciu se pricepe la orice și pentru că Bittman ar fi făcut o declarație critică la adresa fostei iubite, Mihaela Rădulescu. Paradoxal, Banciu a ironizat-o de nenumărate ori pe Rădulescu, dar alții (mai avizați) n-au voie! Bârfitor ieftin și nedemn!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here