Olly de Quartz la Psihologul muzical (ediția 718 – 2.07.2016)

0
218

Olly de Quartz la Radio Romania 2016Ne putem mândri cu încă un debut absolut în emisiune. Olivia Păun (Olly e născută pe 9 iunie 1975) cîntă la tobe, chitară, flaut, vocal, compoziție, este absolventă de Conservator și Amedeo Bolohoi (29 martie 1962)  chitarist, compozitor, vocal. Amedeo este un om cu mare experiență în lumea rockului autohton. Quartz a existat și înainte de 1990, a avut și o variantă cu Gianina Corondan solistă. Amedeo a cântat cu mulți oameni ai rock-ului, iar varianta de acum, Olly de Quartz e creată în Olanda unde ei au locuit și au cântat aproape 9 ani. Baterista proiectului de acum, Florina Popescu a lipsit motivat, iar despre Radu Grațianu (pian, clape) n-am aflat prea multe.
 
În 2014  au realizat „Amsterdam Experiment”, un album scos în Olanda. De pe acesta am ascultat câteva piese, dar au fost și unele mai vechi. Cei doi au cântat în direct cu două chitare și vocal. Au acceptat să abordeze și cover-uri. De pe listele lor cu preferințe veți auzi Guns N Roses, Iris (Olivia a cântat la flaut cu Iris în turneul Atheneum), Paul McCartney &Wings, Sex Pistols, Judas Priest, Semnal M. ș.a. Veți afla multe despre cei doi invitați, ascultând întreaga ediție.
 
Agenda pop-rock include piese cu Adi Bărar Band, Megadeth, Scott McKenzie, Secret, Boomtown Rats, Ilie Micolov, James ș.a.m.d.
Topul Sentimental a plăcut mult, datorită lui Garou. Primele locuri au fost ocupate de  1. Belle, 2. Sous le vent (cu Celine Dion), 3. Gitan.
 
 
Audio:

 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 300!)

Olivia Paun la Radio Romania 2016
Olivia Păun

Cristina Ina Toate gandurile bune, pentru echipa radio si pentru invitatii noptii!
Boogie Prima bucurie a verii este Megadeth. Apoi Maiden. Ar fi şi Scorpions dar nu a mai zis nimeni nimic… mi-e teamă să iau bilet pentru că se poate anula…
Black Eloise Eu vă salut de pe litoral. A început vacanţa, aşa că vreau să-mi mut „cartierul general” la mare. 🙂
Cristian Paul Răducanu Buna seara de pe Drumuri Europene… chiar sunt pe aceste drumuri in momentul de fata….si abia asteptam sa-nceapa  emisiunea, va rog daca se poate sa difuzati melodia My heart is crying cu Bellamy Brothers, bineinteles daca o aveti…salut invitatii si ascultatorii…cu multa stima.
Simona, metalfan Salutare! Bun venit invitaţilor! Nu ştiu trupa Quartz, dar abi aştept să îi descopăr. Îmi place look-ul lor!
Delia Mă simt foarte bine alături de voi! 🙂 Bun venit invitaţilor!
Veronica Duduleanu Am votat piesele cu Whitney.
Vasile Stănciulescu Quartz suna ceas!
Boogie Ce concerte aţi văzut la Amsterdam? Dar în România?
Cătălina Super live streaming! Mulţumesc pentru piesele cântate live!
Alina Felicitări pentru piesele live! 🙂 Mi-au plăcut!
Szilagyi Tamas Excelent momentul cu Iris live, invitati de calitate! Salutari de la Oradea.
Teodora Am auzit că mai vine o trupă rock în România în acest an… Au un nume ciudat şi o imagine şi mai ciudată: Twisted Sister… Nici mesajul trupei Iron Maiden nu-mi place, cu atât mai puţin mascota lor… Am văzut că în Croaţia (parcă) afişele care anunţau concertul trupei au fost date jos pentru că îi speriau pe copilaşi. Mi se pare normal. La noi de ce există în continuare pe străzile din Bucureşti?
Sabina Îmi place trupa Olly de Quartz!
Boogie Întrebare pentru dna Teodora: spuneţi-mi şi mie, vă rog, unde aţi văzut dvs vreun afiş cu Iron Maiden în Bucureşti? Că eu umblu prin tot oraşul de când s-a anunţat concertul sperând să văd unul şi să-mi fac o poză lângă el, apoi să încerc să-l dezlipesc fără să-l rup şi să-l ţin acasă ca amintire. O rog frumos să-mi spună unde a văzut că acum mă duc! Uite, m-am şi încălţat! Aştept mesajul lângă uşă. 🙂
Gabriel Dar trebuie să recunoaştem că punk-ul nu mai e ce-a fost. Mesajul social-politic s-a „diluat”. A devenit o modă şi atunci s-a dus totul de râpă! Johnny Rotten a apărut acum câţiva ani într-o reclamă TV la unt… Hai să fim serioşi! Ce fel de punker este? Din păcate, punk-ul a murit la finalul anilor 80… Avem nevoie de artişti cu atitudine.
Petre Marin Radoi super cantec ati compus.
Amedeo Bolohoi
Amedeo Bolohoi

George, Los Angeles Vă mulţumesc pentru Sex Pistols! 🙂
Cornel şi George Bună noapte! Suntem câţiva camionagii din SUA şi vă ascultăm în fiecare noapte de vineri! Salutări!
Veronica, Cluj Felicitări pentru această ediţie! Mi-a plăcut! A venit la fix Megadeth după Depeche Mode! Nu sunt mulţi realizatori care ar fi combinat aceste două trupe! 🙂
Lylytrance Astăzi mi-a trimis cineva un mp3 cu o trupă care sună foarte bine! Mă mir că nu îi ascult mai des la radio. N-am mai auzit de ei, sunt la început de drum, dar mi-au plăcut maxim! Trupa se numeşte Pet Shop Boys.
Simona, metalfan :)))))) Genial mesajul lui Lylytrance! Să ajutăm debutanţii de la Pet Shop Boys! :)))
Lylytrance Eu nu am mai auzit de această trupă şi mi s-a părut că sună atât de fresh, de nou… am crezut că sunt debutanţi.
Lavinia Ban Mulţumesc pentru Bobby Solo şi Zucchero! 🙂
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here