Alina Manole anunță mini-turneu „Luna Pătrată” (2 – 4 februarie)

0
45

Alina Manole 4 februarieAlina Manole, inventatoarea singurei planete muzicale pe care au loc indragostiti, amanti, prieteni invizibili si – mai ales – iubiri reale si adevaruri greu de spus cu voce tare, pleaca la drum cu Luna Patrata!
Cu o muzica de poveste, reusind sa transforme orice loc de concert intr-o sala magica, cu subiecte tabu pe care le abordeaza mai ales cu ironie si umor, Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana. Dincolo de armonii, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii.
Insotita la drum de muzicieni extraordinari din zona de jazz – pianistul Raul Kusak si tobosarul Adi Tetrade – artista se afla in pregatirea unui nou album, cel de-al 4-lea, ale carui cantece au inceput sa fie deja prezentate in concerte.
Experientele live de spectacol nu pot fi descrise cu acuratete insa pot fi traite la fata locului, la inceputul lunii februarie, in Bacau, Iasi si Piatra Neamt, dupa cum urmeaza:

  • 2 februarie – Bacau, Villa Borghese, ora 20:00 (detalii despre bilete si rezervari la telefon 0720.702.444.)
  • 3 februarie – Iasi, Underground the Pub, ora 20:00 (bilete in vanzare prin iabilet.ro si rezervari la 0735.004.001)
  • 4 februarie – Piatra Neamt, Hanovra Bar & Lounge, ora 20:00 ( detalii despre bilete si rezervari la telefon 0745.619107 )

 
Pentru cine nu o cunoaste, iata cateva linkuri catre muzica Lunii Patrate:

 
 
Mai multe informatii –> Pagina oficiala a artistei

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here