Ana Popovic: „Datorită tatălui meu, Milton, iubesc chitara și blues-ul”

0
145

Ana PopovicInterviu acordat site-ului pennyblackmusic.co.uk
Deși s-a născut în Belgrad, Ana Popovic s-a îndrăgostit de blues-ul, gospel-ul, jazz-ul și soul-ul american. Astăzi, a devenit o solistă, compozitoare și chitaristă de excepție. În tinerețe a devenit obsedată de muzicienii care abordau stilul Delta Blues. Unul dintre muzicienii care au inspirat-o și care i-au marcat copilăria și adolescența a fost chiar tatăl ei, Milton.
Reporter: Tatăl tău a fost unul dintre mentorii tăi și ai înregistrat alături de el „Blue Room”. Ce ne poți spune despre această colaborare?
Ana Popovic:Blue Room” este un album pe care le-am făcut inițial doar pentru mine și pentru copiii mei. Nu eram sigură dacă voi avea măcar o piesă sau două pe care să le pot lansa ca single-uri. Dar până la urmă, după ce am ascultat albumul în întregime, mi-am dat seama că ar putea fi lansat cu succes de Ziua Tatălui. Așa că l-am dedicat tuturor taților care își sprijină copilașii să devină chitariști, artiști, muzicieni. Cântam alături de Milton aceste piese de multă vreme. Deși, trebuie să vă spun: el este doar un iubitor de muzică, pentru el muzica este un hobby. A fost o plăcere să cânt din nou alături de el și să-l văd simțindu-se atât de bine în studioul de înregistrare. A fost el însuși în studio, de parcă ar fi făcut asta toată viața lui. Îmi place foarte mult modul lui de a cânta la chitară și vocea lui. De multe ori îi încurajez pe tinerii care cântă doar din plăcere să se întâlnească și să cânte împreună. Uneori, astfel de jam-sessions sunt foarte plăcute, sună bine și pot genera o seară minunată. Oricum e mult mai bine și mai frumos decât să stai în fața televizorului.
 

Ana Popovic 23 maiVă reamintim că pe 23 Mai, Ana Popovic va susține un concert la Teatrul Național din București (ora 20.00). Biletele costă: 100, 160, 190 și 200 lei. Acestea pot fi achiziționate de pe site-urile:
http://www.vreaubilet.ro/portofoliu/item/2033-ana-popovi%C4%87
http://www.eventim.ro/ro/bilete/ana-popovic-bucuresti-teatrul-national-858496/performance.html
http://www.ticketnet.ro/event.php?id=6894
Organizator: VreauBilet.ro

 
https://www.youtube.com/watch?v=VBiKRgnP-8I
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here