Andreea Marin nu mai găsește banii donați pentru victimele din Colectiv

0
43

Andreea Marin

Articol preluat din Click

Au dispărut fără urmă o parte din donațiile făcute pentru victimele tragediei din Colectiv. Este vorba despre banii strânși într-un eveniment caritabil organizat de Andreea Marin și Angela Gheorghiu. Ultima oară, banii erau la firma care s-a ocupat de vânzarea biletelor, însă de două luni patronii nu mai sunt de găsit, iar victimele încă așteaptă ajutorul promis.

O sală arhiplină și 50.000 de euro strânși la un concert al sopranei Angela Gheorghiu, potrivit Digi24. Spectacolul a avut loc pe 29 noiembrie, iar evenimentul a fost organizat de fundația Andreei Marin pentru victimele din Colectiv.
 
„Marea noastră soprană Angela Gheorghiu a avut ideea acestui spectacol la Ateneul Român, cu vânzare de bilete, pentru că fiecare bilet în parte însemna o donaţie. Banii intrau în fundaţia „Preţuieşte viaţa” după ce veneau la noi de la distribuitor, cei cunoscuţi ca fiind biletoo.ro. Nu doar că banii nu au ajuns la noi, dar promisiunile au fost multiple. La momentul acela i-am crezut pe oameni, că nu au intrat banii de la magazinele care au vândut direct biletele, că au o poprire pe cont şi au încercat să facă plata – trimiţându-ne chiar ordin de plată ca dovadă, dar banii nu au ajuns niciodată la noi””, a declarat Andreea Marin, pentru Digi24.
 
Firma nu e de găsit la sediul social. Pe site-ul unde vând bilete și la alte evenimente apare un număr de telefon, dar nu răspunde nimeni. Singura cale de comunicare este Facebook și schimbul de emailuri.
„Precizăm că întârzierile menţionate au survenit datorită unor probleme birocratice şi financiare. Facem eforturi să rezolvăm situaţia în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze celor afectaţi de acest incident”, au spus reprezentanții biletoo.ro într-un comunicat de presă.
Andreea Marin, campanie cu miros de ţeapă. Vă daţi seama cum îţi este afectat numele. Aşa că avocaţii noştri lucrează la acţiunea legală împotriva acestui distribuitor. Să ne dea banii!”, a adăugat Andreea Marin, pentru sursa citată.
 
Pe link puteți urmări și video preluat de la Digi24:
http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-nu-mai-gaseste-banii-donati-pentru-victimele-din-colectiv
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here