Ascultă aici noul single Iron Maiden, „Speed of Light”

0
15

Iron Maiden The Book of Souls 2015 (600 x 600)Iron Maiden a lansat primul single de pe viitorul dublu-album, The Book of Souls. Piesa se numește Speed of Light și poate fi ascultată mai jos.
 
Dublul album The Book of Souls va apărea pe piață pe 4 septembrie și, potrivit membrilor trupei, conține câte ceva pentru gustul fiecărui iubitor de heavy-metal, inclusiv o piesă de 18 minute, intitulată Empire of the Clouds.
Ultimul album de studio al trupei Iron Maiden, The Final Frontier, a fost unul dintre cele mai de succes ale formației. În SUA a debutat pe locul 4 în topul Billboard, în timp ce în Europa a fost pe prima poziție în topuri multe săptămâni la rând. Așa că așteptările sunt mari pentru The Book of Souls.
Veștile bune nu se opresc aici! Deși nu a fost confirmată știrea printr-un comunicat oficial, se pare că trupa va porni în turneu pentru a promova noul material. În urmă cu o lună, basistul trupei, Steve Harris a declarat pentru Classic Rock Magazine: „Abia așteptăm să plecăm în turneu și să cântăm piesele noi”.
 

iron maiden The Book Of Souls tour 30 iulieVă reamintim că Iron Maiden va susține un concert pe 30 iulie în Piața Constituției din București, în cadrul Festivalului Rock The City. Prin acest concert, trupa Iron Maiden promovează cel mai recent album, lansat în 2015, „The Book Of Souls”.

În cadrul Festivalului Rock The City va mai urca pe scenă: Muse (29 iulie).

Abonamentele costă: 270 lei, 367,20 lei și 464,40 lei.

Biletele de o zi costă:

Pentru 29 iulie – Muse:

194,40 RON,  

270,00 RON

356,40 RON;  

Pentru 30 iulie – Iron Maiden:

172,80 RON

226,80 RON

 291,60 RON

Organizator: D&D East Entertainment & Marcel Avram.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de aici: http://www.eventim.ro/ro/artist/rock-the-city-1468/profile.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here