Astăzi începe Electric Castle

0
37

Electric CastleRenate Roca-Rozenberg, PR manager la Electric Castle, a făcut pentru „Adevărul” un „ghid de supravieţuire” în caz de vreme rea. PR-ul ne recomandă concertele şi evenimentele din timpul zilei ce nu trebuie ratate.
Scene acoperite care pot feri de ploaie circa 20.000 de fani, 20.000 de metri pătraţi de pavaje speciale, o nouă structură a campingului, 20.000 de pelerine gratuite şi multe lucruri de făcut în timpul zilei, de la filme, sesiuni de genul TED talks sau zeci de ateliere  – sunt măsurile principale luate de organizatorii Electric Castle pentru a face mai interesantă viaţa fanilor festivalului în caz că va ploua. Bugetul festivalului se ridică anul acesta la 4 milioane de euro, fiind aşteptate circa 20.000 de persoane pe seară.
„Anul acesta va fi foarte diferit, pentru că sunt atâta de multe spaţii acoperite, că poţi găsi fără probleme un loc unde să stai fără griji chiar dacă plouă. De asemenea, avem 20.000 de metri pătraţi de pavaje speciale care fac faţă la ploaie”, a explicat Renate.
Din cele 9 scene, două sunt închise total şi una parţial, asta înseamnă că circa 20.000 de oameni pe seară se vor putea adăposti de ploaie în zona acestor scene (fiind acoperită şi zona în care stau spectatorii). Cea mai interesantă este scena Hangar – care arată exact ca un hangar de avioane şi care va găzdui concerte interesante. . „Anul acesta va fi o provocare să te împarţi între Hangar şi Main stage”, spune Renate.
Foarte schimbat va fi campingul. ”E o zonă aproape total urbanizată, ai de la hipermarket, scenă proprie, spălătorie de haine, proiecţii de cinema, cine vrea poate să stea şi numai în camping dacă vrea. Campingul în sine e un mic orăşel în care ai un confort foarte mare.Corturile sunt gândite ca amplasare să fie protejate în caz de ploaie”, a mai precizat PR-ul.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/foto-electric-castle-2017-facem-ploua-trupe-despre-nu-auzit-trebuie-neaparat-mergi–anul-acesta-1_5964a25c5ab6550cb8fe92f7/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here