Bilant de festival: 3 zile si trei nopti de petrecere la Neversea

0
36

Nerversea 2017 aArticol preluat de pe site-ul Hotnews
Cea de-a treia zi a festivalului Neversea i-a adus pe scena pe doi dintre cei mai asteptati artisti in Romania: Dua Lipa si Jason Derulo Cei doi artisti au urcat pentru prima data pe o scena din Romania, la festivalul de la malul Marii Negre, Neversea. Jason Derulo a ramas uluit de numarul mare de fani pe care ii are in Romania si a declarat ca abia asteapta sa se reintoarca. Prima editie Neversea a insemnat in toate cele trei zile peste 153.000 de participanti din tara, dar si din strainatate, anunta organizatorii.
 „Sunt pentru prima data in Romania si mi se pare uluitor cu cata caldura am fost primit iar publicul a fost incredibil. M-am simtit extraordinar pe scena festivalului NEVERSEA si am ramas placut surprins de numarul mare de fani pe care ii am in Romania si le promit ca ma voi reintoarce aici, de ce nu, poate la a doua editie a festivalului Neversea”, a declarat imediat dupa show, JASON DERULO.
(…)
Prima zi
Rita Ora a urcat pentru prima oara pe o scena din Romania. In prima zi a festivalului, peste 47.000 de festivalieri au participat la evenimentele care au avut loc in perimetrul festivalului, pe parcursul intreagii zile. Artistii care au concertat in prima seara s-au aratat impresionati de numarul mare de fani, de scena principala, dar si de Marea Neagra. Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizata piesa a verii „Summer on you”  a fost pentru prima data in Romania, iar imediat dupa show a declarat ca-si doreste, si el, sa se reintoarca.
(…)
Ziua a doua
In a doua zi a festivalului, peste 53.000 de mii de fani din tara si strainatate au participat la festival. Cuprins de energia pozitiva si de explozia de fericire a zecilor de mii de fani, AFROJACK, unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, a coborat azi-noapte in mijlocul lor, si mai mult decat atat, si-a prelungit show-ul cu o jumatate de ora.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-21880883-bilant-festival-3-zile-trei-nopti-petrecere-neversea-festivalul-litoral-peste-150-000-spectatori.htm
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here