DRAGI IPOCRIȚI, NU VĂ SUPĂRAȚI!

2
37

AdevarulMă adresez exclusiv ipocriților. Din 1992 scriu despre programele TV, comentez ce văd, informez inspirat de acolo. M-am numit o vreme Gălbioara. Aici rubrica a păstrat denumirea,  cea de Mă holbez și eu,  a existat și la Radio Romantic, unde cu ajutorul lui , o făceam să sune bine de tot, cu piper, sare, oțet, efecte.  Din 2002 a fost o vreme și la RRA.  Am rămas cu varianta de pe site-ul meu. Foarte rar postez câte o observație pe status. Ca să fie ceva proaspăt. O fac și alții. Foarte des am primit comentarii de genul: nu te mai uita, schimbă canalul, renunță la televizor, caută posturile X,Y,Z…eu nu mă uit la teve, nu mă interesează ce scrii (de parcă eu aș fi întrebat așa ceva!) ș.a.m.d. Citesc în Adevărul din 12 iunie că ” Românii, campionii uitatului la televizor”!!! Studiul ”Indicele consumului de televiziune în România 2017-TVCI România 2017” a fost realizat timp de trei săptămâni, scrie Victor Arvunescu, iar rezultatele sunt clare.  Unul din 5 chestionați petrece 4-6 ore pe zi la televizor. Preferințele merg spre posturile generaliste, spre sport și desene animate. Știrile sunt pe primul loc cu 77%, urmate de divertisment 76%. Privind furnizorii de cablu, prea mulți români cred că ar exista unul singur, deși știm că sunt mai mulți. Eu, de exemplu, am doi! Numărul de gospodării care plătesc servicii de televiziune a ajuns la 7,3 milioane la finalul anului trecut. 5 ore pe zi,  în medie, este peste media la nivel mondial!
Așadar holbările mele nu-s chiar o aberație, iar faptul că nu participați la ele prin completări, sau contra-comentarii, ține doar de timp și gusturi. Ipocriții să nu mai revină în zonă pentru că adevărul e în CIFRE și CERCETĂRI!

2 COMENTARII

  1. Nu înțeleg de ce trebuie să te justifici. Eu, de exemplu, citesc ”Mă-holbez-și-eu”-rile. E drept, nu le comentez, dar, pe de o parte, mă amuză, pe de altă parte aflu ce mai e pe la televizor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here