CELE MAI STRANII MOMENTE DE LA EUROVISION

0
17

Jamala wins Euroision 2016 (600 x 399)Articol de Lyndsey  Parker (YahooMusic)
Cu mult înainte de American Idol sau chiar Star Search, a debutat concursul Eurovision. S-a întâmplat în 1956 și de atunci are loc anual. Este unul dintre cele mai urmărite concursuri TV din lume, cu o audiență  de 200 de milioane de telespectatori din 45 de țări. Adică din 47 de țări! Da, a fost nevoie de 60 de ani ca marea finală Eurovision să fie transmisă de China și de Statele Unite ale Americii (prin rețeaua Logo). Iubitul fiu al Americii, Justin Timberlake, a urcat pe scena Eurovision. E important să menționăm că, din nu știm ce motive ciudate, rețeaua Logo nu a transmis momentul în care Justin a interpretat “Can’t Stop the Feeling”/“Rock Your Body”. Noroc că există Internetul, așa că am văzut momentul.
Eurovisionul a rămas neatins trecerea timpului și de gusturi. Aici poți vedea artișticare încă mai poartă spandex și care dansează exact ca-n 1974, când ABBA câștiga acest concurs pentru Suedia.
(…)
Oricât de emoționantă a fost interpretarea piesei „1944”, Jamala nu a avut votul meu. Paranteză. America nu a putut vota piesele de la Eurovision, așa că rețeaua Logo trebuie neapărat să remedieze această problemă la anul. Închid paranteza.
 
Găsiți articolul în întregime aici: https://www.yahoo.com/music/the-winning-est-wildest-and-weirdest-moments-of-231818068.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here