CNA: Posturile de radio Pro FM şi Info Pro se transformă din muzicale în generaliste

0
25

Posturile de radio Pro FM şi Info Pro au primit, marţi, aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru a se transforma din tematice-muzicale în generaliste.

CNA a analizat şi aprobat, în şedinţa de marţi, solicitările societăţii Pro TV SA de modificare a formatului de principiu din tematic-muzical în generalist, atât în cazul Pro FM, cât şi în cazul Info Pro. De asemenea, în ambele cazuri, Pro TV SA a solicitat şi a primit aprobarea CNA pentru modificarea structurii serviciului de programe. Pro FM şi Info Pro deţin fiecare câte o licenţă de reţea naţională şi câte una prin satelit (pentru Bucureşti).
 
Începând din septembrie 2010, Info Pro retransmite programul ProFM. Conform noii structuri a serviciului de programe al Info Pro, aprobată marţi de CNA, postul de radio va retransmite într-un procent de 96,6% programul Pro FM. De asemenea, Info Pro difuzează buletine de ştiri de luni până vineri (15 jurnale de câte 4 minute) şi sâmbăta şi duminica (5 jurnale de câte 4 minute).
Pe de altă parte, tot în şedinţa de marţi, CNA a analizat o notificare primită din partea Pro TV SA, privind lansarea serviciului media la cerere Pro TV Plus, disponibil pe site-ul protvplus.ro. Potrivit documentelor depuse la CNA, protvplus.ro este disponibil în regim gratuit pentru utilizatori, pe teritoriul României. Pro TV Plus constă în transpunerea în formă digitală a conţinutului românesc difuzat de televiziunile deţinute de Pro TV SA, oferind, la cerere, înregistrări ale emisiunilor transmise de acestea.
Tot în şedinţa de marţi, CNA a aprobat grila de toamnă a Pro TV.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here