Concert byron la Seara British de la Tea&Coffee Festival. În deschidere, Proiectul Tivodar

0
29

byron 16 octombrieLa Seara British de la Tea&Coffee Festival, formația byron își aduce muzica acustică într-un loc deosebit, plin de istorie și de cultură. Joi, 16 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta, în spectaculoasa sală aflată la etajul II al imobilului de pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45, băieții de la byron vor cânta acustic rock alternativ, jazz, swing și trip-hop.
 
Pentru o seară ne simțim britanici și servim ceaiul de la 17.00 la ora… 19.00. Joi, 16 octombrie 2014, degustăm ceaiuri și cookies, în timp ce ascultăm, în deschidere, fascinați combinația de folk, blues, rock și poezie, toate sub semnătura Proiectului Tivodar.
 
Ca să fii un britanic adevărat trebuie să ai stil, așa că facem un atelier de bune maniere și unul de semne de carte.
 
Prețul unui bilet la Seara British este de 45 de lei. Biletele se pot cumpara de pe site-urile bilet.ro, eventim.ro  sau de la casieria Teatrului Elisabeta.
Eveniment susținut de: Asociatia Manieres, Creative Arts.
Pentru informații apelați la numărul de telefon 0727 703 703
 
Mai multe informații despre Seara British de la Tea&Coffee Festival poți găsi pe site-ul tea-coffee.ro.
 

Despre Tea &Coffee Festival

Tea & Coffee Festival este unicul festival dedicat atât ceaiului, cât şi cafelei din România. Evenimentul se desfăşoară pe parcursul unei săptămâni, printr-o serie de manifestări artistice și culinare, în ceainării şi cafenele bucureştene, dar cuprinde și o expoziție de ceai, cafea și accesorii (veselă, prăjituri, obiecte decorative), care va avea loc între 16 și 19 octombrie, in Piata Universitatii (zona statuilor).
 
Tea & Coffee Festival a devenit tradiţie, astfel în 2014 festivalul ajunge la cea de-a VI-a ediţie şi se va desfăşura în perioada 13 – 19 octombrie, între orele 10:00 – 20:00, Bucureşti. Mai multe detalii găsiți la www.tea-coffee.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here